Villa Creademie

Villa Creademie

Villa Creademie en de fiscale attesten.

Heeft jullie zoon- of dochterlief vorig jaar deelgenomen aan een Villa Creademiekamp? Dan hebben jullie recht op een fiscaal attest.

De fiscale attesten kunnen jullie terugvinden in jullie account via de webshop (https://webshopronse.recreatex.be). Ga in jullie account naar Jouw profiel - 'Historiek & Overzichten' - 'Fiscale Attesten'.

Mocht dit niet lukken, gelieve een seintje te geven op 055/23 28 80 of via jeugd@ronse.be en dan bezorgen wij jullie een duplicaat.

Villa Creademie en de zomer van 2023.

Villa Creademie staat voor zomerkampen waarbij de focus ligt op het creatieve en en de wereld van de verbeelding. Denken we maar aan dans, theater, muziek, circus,...

Villa Creademie zal tijdens de zomervakantie georganiseerd worden vanaf 3 juli tot en met 25 augustus.

Opgelet: er zal geen Villa Creademie aangeboden worden vanaf 21 juli tot en met 6 augustus en ook niet tijdens de week van 14 augustus.

De zomervakantie ziet er als volgt uit:

JULI

Ma 03/07 - Vrij 07/07

+6: Circuskamp ism Circusschool Zopaz

Ma 10/07 - Vrij 14/07 

Kleuters: Circuskamp ism. Circusschool De Vliegende Mier - VOLZET

+6: Danskamp "Streetlife" ism. Danshuis Pa$erelle - VOLZET

Ma 17/07 - Do 20/07

Kleuters: Muziekkamp ism. Amadeo Kollectif

 

AUGUSTUS

Ma 07/08 - Vrij 11/08 

Kleuters: Danskamp ism. Danshuis Pa$erelle - VOLZET

+6: Textielkamp ism. Craft Queens 

Ma 21/08 - Vrij 25/08

+6: "Crazy Lunapark" ism. Casa Blanca - VOLZET

Tips en tricks voor het inschrijven voor de zomerkampen van Villa Creademie:

° zondag 23 april inschrijfmoment voor inwoners van Ronse vanaf 9 uur via de webshop Ronse   (https://webshopronse.recreatex.be)

° zondag 30 april: inschrijfmoment voor niet - inwoners vanaf 9 uur via de webshop Ronse   (https://webshopronse.recreatex.be)

° Nieuwe gebruikers dienen eerst een account aan te maken.

° Inwoners van Ronse dienen eerst in te loggen, anders is het niet mogelijk om in te schrijven.

° Villa Creademie is er voor alle kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar. Opgelet: kleuters kunnen maar  ingeschreven worden vanaf het moment dat ze effectief 4 jaar (geboortedatum) zijn.

° Er kan maar voor maximum 2 weken ingeschreven worden. Er kan altijd een 3de optieweek opgegeven worden en naargelang de beschikbaarheid zal u uw oogappel(s) voor deze week toch kunnen inschrijven.

° Annuleren kan tot ten laatste 1 week voor aanvang van het zomerkamp. Enkel en alleen in dit geval en wanneer er sprake is van een wachtlijst zal het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald worden.

° Een annulering tijdens het Villa Creademiekamp of minder dan 1 week voor aanvang van het kamp kan enkel en alleen terugbetaald worden mits het voorleggen van een geldig doktersattest. Het inschrijvingsgeld zal verhoudingsgewijs terugbetaald worden. 

 

Kostprijs Villa Creademie:

Basisprijs: € 120 - € 96 (4 dagen)

VT - pas categorie 1: € 65 - € 52 (4 dagen)

VT - pas categorie 2: € 100 - € 80 (4 dagen)

Opgelet: de kortingen verbonden aan een VT-pas zijn enkel geldig voor geregistreerde inwoners van Ronse. Niet - inwoners betalen de Basisprijs.