Kunstacademie Vlaamse Ardennen

Kunstonderwijs in het hart van de Vlaamse Ardennen…

Wil je graag tekenen, schilderen of werken met vormen en kleuren? Of voel je het soms kriebelen om te dansen? Is je grote droom muzikant worden of schitter je toch liever als acteur op de planken? Dan ben je bij de Kunstacademie Vlaamse Ardennen aan het juiste adres!

Al decennia lang staat de Kunstacademie garant voor een kwalitatieve opleiding met aandacht voor eenieders persoonlijkheid, talenten en ambities. Hooggekwalificeerde leerkrachten-kunstenaars begeleiden de leerlingen in de zoektocht naar de eigen kunstzinnige ontwikkeling.

De Kunstacademie is een laboratorium voor kunst, cultuur en creativiteit: voor beginners, gevorderden, voor de kunstenaar in spe en voor de gepassioneerde amateur. Binnen lessen, projecten en optredens streven wij voortdurend naar communicatie en samenwerking tussen de verschillende studierichtingen.

​Ook de samenwerking met het culturele leven en de scholen zijn een uitdaging en inspiratiebron.

Werkend vanuit ons prachtig gebouw is de Kunstacademie een levendige cultuurschakel binnen de stad Ronse. Onze filialen in Maarkedal, Brakel en Kluisbergen vergroten en verstevigen deze uitstraling binnen de regio Vlaamse Ardennen!

Meer informatie:

www.kunstacademievlaamseardennen.be