Wegenwerken

Peperstraat afgesloten (nieuwe uitvoeringsdatum)

Op maandag 11 februari 2019 vanaf 4.30 u. ’s morgens, wordt ter hoogte van het nieuwbouwproject Obelisk op de Grote Markt de betonnen vloerplaat gegoten (afhankelijk van de weersomstandigheden). Voor deze werken worden betonpompen en betonmixers op de parkeerstrook en rijweg geplaatst vanaf het postgebouw tot op de hoek van de Peperstraat. Er is geen doorgang naar de Grote Markt mogelijk vanaf de Peperstraat.

Werken De Vrijheid

Op 7 januari 2019 starten de werken in het deel Sint-Martensstraat vanaf de Passage tot de parking stadhuis voor het opbreken van de rijbaan voor archeologisch onderzoek door Solva met aansluitend de rioleringswerken. Er is geen doorgaand verkeer meer mogelijk vanaf het Franklin Rooseveltplein. De handelaars van de Passage en de parking stadhuis blijven steeds bereikbaar, er wordt een omleiding voorzien via de Sint-Pietersnieuwstraat en het Kaatsspelplein. Deze werken zullen duren tot eind maart 2019.

Werken in de N. Annicqstraat en A. Massezstraat

Vanaf september 2018 starten werken voor het vernieuwen van de riolering in het kader van de heraanleg van de N. Annicqstraat en A. Massezstraat. De N. Annicqstraat wordt volledig afgesloten voor het verkeer, er is geen doorgang mogelijk. Deze werken zullen duren tot half april 2019, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Heraanleg De Vrijheid

Meer info over de werken in het kader van de heraanleg De Vrijheid vind je hier.