Wegenwerken

Onderhoudswerken Zandstraat (N425) in Ronse

Op maandag 10 december start het Agentschap Wegen en Verkeer structureel onderhoud van de Zandstraat (N425) in Ronse. De aannemer vernieuwt het asfalt van de Zandstraat tussen het kruispunt met de Hoogbergstraat en het kruispunt met de Berchemsesteenweg (N36). Het verkeer van de N60 richting Kluisbergen kan langs de werfzone rijden, het verkeer van Kluisbergen (N36) richting de N60 rijdt om via de Zonnestraat en de Kruisstraat. De werken duren één week. De werken zijn sterk weersafhankelijk.

Hul – afgesloten tussen IJsmolenstraat en Bosrede

Vanaf maandag 3 december tot  dinsdag 11 december 2018 (afhankelijk van de weersomstandigheden) wordt Hul afgesloten tussen de IJsmolenstraat en Bosrede voor de aanleg van drinkwaterleiding. Er wordt gewerkt tussen de huisnummers 2 en 2A. Plaatselijk verkeer is mogelijk. Er wordt een omleiding voorzien.

Werken N48 van D'Hoppe tot Brakel

Vanaf dinsdag 21 augustus wordt de gewestweg N48 van Vloesberg (D'Hoppe) tot Brakel voor 3 maanden afgesloten. Het volledige wegdek zal vernieuwd worden. Vrachtwagens +3,5 T worden omgeleid via Elzele, Lessen en Geraardsbergen. Het autoverkeer wordt ter hoogte van de werken omgeleid via Opbrakel en D'Hoppe. De bedrijven in Ronse en in Klein Frankrijk blijven bereikbaar vanuit Ronse.

Werken De Vrijheid

Op 18 juli starten de werken op de as Priestersstraat tot de parking Passage voor het opbreken van de rijbaan voor de opgravingen door Solva met aansluitend de rioleringswerken. De parking blijft steeds bereikbaar, er wordt gewerkt met tweerichtingsverkeer en verkeerslichten in het deel Sint-Martensstraat van het Fr. Rooseveltplein tot parking Passage. Deze werken zullen duren tot eind november 2018.

Werken in de N. Annicqstraat en A. Massezstraat

Vanaf september 2018 starten werken voor het vernieuwen van de riolering in het kader van de heraanleg van de N. Annicqstraat en A. Massezstraat. De N. Annicqstraat wordt volledig afgesloten voor het verkeer, er is geen doorgang mogelijk. Deze werken zullen duren tot half april 2019, afhankelijk van de weersomstandigheden.
 

Heraanleg De Vrijheid

Meer info over de werken in het kader van de heraanleg De Vrijheid vind je hier.

Rioolaansluiting Schipstraat – Begijnhofstraat - Wijnstraat