Wegenwerken

Heraanleg Collegestraat - aanleg drinkwater en riolering

Op maandag 18 maart 2019 zijn de werken gestart voor de aanleg van drinkwater en riolering in het kader van de heraanleg van de Collegestraat. Er is geen verkeer mogelijk in de Collegestraat, er wordt een omleiding voorzien.

Van donderdag 21 maart tot 29 maart wordt de aansluiting van de riolering gemaakt ter hoogte van het kruispunt Charles De Gaullestraat en Collegestraat. Hiervoor wordt ook de Charles De Gaullestraat afgesloten vanaf de Stationsstraat. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk, enkel de bewoners kunnen tot aan de woningen. Er wordt een omleiding voorzien. Een plan van de Collegestraat is hier te raadplegen. Voor meer informatie over de wegenwerken kan je terecht bij de technische dienst. Voor vragen omtrent mobiliteit kan je de dienst mobiliteit & duurzaamheid contacteren.

Werken De Vrijheid

Op 1 maart 2019 starten de werken in het deel Sint-Martensstraat vanaf het Franklin Rooseveltplein tot de Passage voor het opbreken van de rijbaan voor archeologisch onderzoek door Solva met aansluitend de rioleringswerken. Er is geen verkeer meer mogelijk vanaf het Franklin Rooseveltplein naar de Sint-Martensstraat. De handelaars van de Passage en de parking stadhuis blijven steeds bereikbaar, er wordt een omleiding voorzien via de Sint-Pietersnieuwstraat en het Kaatsspelplein. Deze werken zullen duren tot 19 juli 2019.

Werken in de N. Annicqstraat en A. Massezstraat

Vanaf september 2018 starten werken voor het vernieuwen van de riolering in het kader van de heraanleg van de N. Annicqstraat en A. Massezstraat. De N. Annicqstraat wordt volledig afgesloten voor het verkeer, er is geen doorgang mogelijk. Deze werken zullen duren tot half april 2019, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Heraanleg De Vrijheid

Meer info over de werken in het kader van de heraanleg De Vrijheid vind je hier.