Wegenwerken

Op deze pagina kan je terecht voor een overzicht van de grote wegenwerken in Ronse.
Een overzicht van alle werken kan je terugvinden via hinder in kaart.

Kruispunt Klein Frankrijkstraat - Industriëlestraat afgesloten

Van dinsdag 16 november tot en met donderdag 23 december 2021 zal het kruispunt ter hoogte van de Klein Frankrijkstraat en Industriëlestraat afgesloten zijn voor het verkeer, voor het herstellen van het betonnen wegdek . In de Klein Frankrijkstraat en de Industriëlestraat is er enkel plaatselijk verkeer mogelijk tot aan de werfzone.

Er wordt een omleiding voorzien.

Heraanleg Beukenlaan - aanleg nutsleidingen

Vanaf woensdag 17 november 2021 starten de werken voor de aanleg van de nutsleidingen en de wegenis in het kader van de heraanleg van de Beukenlaan. Voor deze werken wordt ook gewerkt in een deel van de Molendam - Aatstraat – Hermes Van Wynghenestraat – Poermagazijnstraat en Nieuwebrugstraat.

Er wordt een omleiding voorzien.

Deze werken zullen duren tot eind april 2022 afhankelijk van de weersomstandigheden.

Meer info via deze link.

Kapellestraat afgesloten voor aanleg nutsleidingen

Vanaf maandag 11 oktober 2021 starten werken voor de aanleg van nutsleidingen ter hoogte van het transformatorstation Elia. Er wordt gewerkt in het voetpad en in 1 deel van de rijweg. De Kapellestraat wordt afgesloten vanaf de Spinstersstraat tot aan de Molekensstraat. Ter hoogte van de werken is geen doorgang mogelijk. Er wordt een omleiding voorzien via de Molekensstraat en Bierinkstraat. Deze werken duren tot 19 november 2021, afhankelijk van de weersomstandigheden.