Wegenwerken

Rioolaansluiting Schipstraat – Begijnhofstraat - Wijnstraat

Vanaf maandag 20 augustus wordt een deel van de Wijnstraat (van het A. Delhayeplein tot de Sint-Cornelisstraat) afgesloten voor het verkeer voor het aansluiten van de riolering van de Schipstraat en Begijnhofstraat op de riolering Wijnstraat.
De omleiding zal gebeuren via de Zonnestraat, Neerhofstraat en Sint-Cornelisstraat. Deze werken zullen duren tot vrijdag 24 augustus.
 

Werken De Vrijheid

Op 18 juli starten de werken op de as Priestersstraat tot de parking Passage voor het opbreken van de rijbaan voor de opgravingen door Solva met aansluitend de rioleringswerken. De parking blijft steeds bereikbaar, er wordt gewerkt met tweerichtingsverkeer en verkeerslichten in het deel Sint-Martensstraat van het Fr. Rooseveltplein tot parking Passage . Deze werken zullen duren tot half oktober 2018.

Werken in de N. Annicqstraat en A. Massezstraat

Vanaf 14 mei 2018 starten werken voor de aanpassing van nutsleidingen en de aanleg van nieuwe openbare verlichting in het kader van de heraanleg van de N. Annicqstraat en A. Massezstraat. Er wordt gewerkt in het voetpad en er wordt parkeerverbod ingevoerd aan beide kanten van de rijweg. Deze werken zullen ongeveer 15 werkdagen duren.
 

Heraanleg De Vrijheid

Meer info over de werken in het kader van de heraanleg De Vrijheid vind je hier.

Rioolaansluiting Schipstraat – Begijnhofstraat - Wijnstraat