Wegenwerken

Op deze pagina kan je terecht voor een overzicht van de grote wegenwerken in Ronse.
Een overzicht van alle werken kan je terugvinden via hinder in kaart.

Start wegen- en rioleringswerken Rode Broeckstraat

Op maandag 22 april 2024 start de heraanleg van de Rode Broeckstraat. De werken vatten aan met het plaatsen van een gescheiden rioleringsstelsel. In een volgende fase zal de rijweg over het ganse grondgebied worden vernieuwd met asfalt. Er wordt voorzien in parkeerstroken en voetpaden en er is aandacht voor groenaanleg.  

Ter hoogte van de hoek Rode Broeckstraat - Armand Demeulemeesterstraat komen er fietsbeugels. Tussen de huisnummers 36 en 50 komt er een laadpaal voor elektrische voertuigen. Tijdens de uitvoering van de werken wordt een omleiding voorzien. De omleiding wordt nog nader bepaald en zal tijdig kenbaar gemaakt worden via de nodige signalisatie. 

Een grondplan van de werken kunt u hier raadplegen.

Voor meer info kunt u terecht bij de dienst Infra op het nummer 055 23 27 47. 

Je kan deze webpagina consulteren voor geregelde updates. 

Wegenwerken Brakel N48 - Ronsesestraat

Vanaf 2 mei 2022 starten in Brakel de werken voor de heraanleg van de Ronsesestraat N48. De Ronsesestraat is afgesloten tussen het rondpunt in Brakel en D’Hoppe.

Voor het zwaar verkeer wordt een omleiding voorzien via de N8 Brakel/Oudenaarde en de N60 Oudenaarde/Ronse in beide richtingen. Voor het gewoon verkeer wordt plaatselijk een omleiding voorzien.

Timing en impact van de werken kan je raadplegen op www.brakel.be