De Pipompuulekies

Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang (IBO).

Dit initiatief richt zich specifiek naar alle schoolgaande kinderen van 2,5 tot en met 5 jaar. Er kan voorrang gegeven worden aan kinderen die in Ronse wonen en/of er school lopen en naar ouders die werken in Ronse. Er is eveneens een voorrangsregeling voor kinderen jonger dan 4 jaar.

Nieuwe locatie !!! Vanaf 1 juli 2019 gaat IBO De Pipompuulekies door in het Autonoom Internaat Vlaamse Ardennen, Ninovestraat 169 te Ronse.

De deuren gaan open vanaf 7 u. en sluiten om 18 u. De kindjes worden opgevangen door gekwalificeerde begeleiders.

Tarieven: 

  • € 13,75 voor een verblijf langer dan 6 uur;
  • € 7,15 voor een verblijf tussen 3 en 6 uur;
  • € 4,95 voor een verblijf van minder dan 3 uur.

De kinderen brengen hun eigen lunchpakket en tussendoortjes mee.
Er kan een fiscaal attest voor het verblijf verkregen worden.

Info

Voor meer informatie kan je mailen naar bko@ronse.be of tijdens de openingsuren langskomen op het Sociaal Huis (open van 8.30 -  11.30 u.). Je kan ook een afspraak maken of bellen op het nummer 055 23 56 25.

Inschrijven

Om in te schrijven dien je éénmalig een schriftelijke overeenkomst te ondertekenen. Deze kan je hieronder downloaden of bekomen via de Cel Kinderopvang van het Sociaal Huis. Door de schriftelijke overeenkomst te ondertekenen ga je akkoord met het huishoudelijk reglement. De ondertekende overeenkomst kan je samen met de ingevulde inlichtingenfiche mailen naar bko@ronse.be of opsturen naar Sociaal Huis Cel kinderopvang, Oscar Delghuststraat 62, 9600 Ronse.

De overeenkomst geldt tot het einde van de 3e kleuterklas (inclusief zomervakantie).

Pas wanneer de schriftelijke overeenkomst in orde is, kan je reserveren.

Let op! Annulering en/of terugbetaling kan enkel op basis van een medisch attest.

Documenten:

Reserveren

Sinds september 2019 werken de Pipompuulekies met het ouderportaal van Tjek om in te schrijven.
Er zijn 2 manieren om je aan te melden op het ouderportaal:

  1. Via een e-mail die je ontvangt van de opvang met vermelding van een nieuwe vakantie. In deze mail staat een code vermeld. Je kunt eenvoudig aanmelden en inschrijven voor de aangekondigde vakantie met deze code. Elke vakantie heeft een nieuwe code.
  2. Heb je reeds een account bij het Ouderportaal, dan kun je zonder de link gewoon met je wachtwoord aanmelden. Indien niet, surf naar ouderportaal.tjek.be om te registreren.

Via deze link vind je de handleiding en een filmpje met meer info en alle details over het ouderportaal: http://www.tjek.be/manual/ouderportaal/