Voetbalsite 't Rosco

kunstgrasveld

Voetbalcomplex met kunstgrasveld en drie grasvelden

De voetbalsite van Stad Ronse maakt integraal deel uit van de sportsite ’t Rosco. De site werd in de zomer van 2020 vernieuwd en omvat het stadion met het kunstgrasveld (hoofdveld), de zittribune, een staantribune, meerdere kleedkamers, een fitnessruimte, diverse bergruimten, verschillende cafetaria’s en ticketingchalets. De site omvat ook nog 3 natuurgrasvelden.

Voor voetbalclubs maar ook voor particulier gebruik

Stad Ronse stelt deze accommodatie geheel of gedeeltelijk ter beschikking van sportverenigingen en inwoners van Ronse. In eerste instantie wordt het veld door de lokale voetbalploegen gebruikt. De vrije uren staan ter beschikking van andere sportverenigingen en de inwoners van Ronse. Het veld kan volledig of per helft gereserveerd worden. Kleedkamers zijn inbegrepen in de reservatie.

Hoe reserveren?

Aanvragen voor het gebruik van het kunstgrasveld dienen steeds te gebeuren bij de stedelijke sportdienst.

  • Vaste reservaties voor een langere periode gebeuren via een specifiek aanvraagformulier. Dit formulier is terug te vinden op de website. Dit formulier moet ingediend worden vóór 15 april voorafgaand aan het volgende seizoen. Vervolgens wordt een gebruiksovereenkomst voor het volledige seizoen opgemaakt.

          > Aanvraagformulier vaste reservaties
          > Gebruikersovereenkomst vaste reservaties 

  • Eenmalige activiteiten kunnen aangevraagd worden via mail naar sport@ronse.be. De aanvraag dienst steeds minimum 3 dagen op voorhand aangevraagd te worden. Eénmalige reservaties worden toegekend naargelang de beschikbaarheid van het terrein. Na goedkeuring en ondertekening van de gebruikersovereenkomst is de reservatie definitief. De dag van de activiteit kan je de sleutels ophalen bij de sportdienst. Reserveren is mogelijk vanaf 15 september 2020.

          > Gebruikersovereenkomst losse reservaties

Alle praktische informatie en de tarieven kan je in deze informatiebrochure terugvinden.
Het reglement van de sportsite vind je hier terug.