Ronse uw Stad

Ronse uw Stad

Informatiemagazine

Jaarlijks krijgt elke inwoner van de stad Ronse het magazine 'Ronse uw Stad' in de bus. In deze handige brochure vind je heel wat nuttige informatie over de werking en de diensten waarvoor je bij het stadsbestuur en OCMW terecht kan. Je vindt er ook de adressen van heel wat verenigingen, scholen, sportclubs etc. in terug en de sociale kaart van de stad.

De bundeling van al deze informatie maakt van dit magazine de ideale leidraad voor alle Ronsenaars die snel hun weg willen vinden in de gemeentelijke dienstverlening. Voor nieuwe inwoners is deze gids bedoeld als kennismaking met deze mooie stad.

Digitale versie Ronse uw Stad 2022 (Pdf - 10 MB)

Adverteren in Ronse uw Stad?
Ronse uw Stad is een publicatie van Roularta Media Group.
Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare.
Info : oost.vlaanderen@roularta.be - 09 269 87 11 

Foto-oproep

De dienst Communicatie doet een oproep om verrassende, ontroerende of bijzondere foto's op te sturen. De mooiste foto's worden in het magazine gebruikt. Heb jij in je digitale schuif nog enkele mooie foto's van het stadscentrum, de omgeving of één van de vele evenementen liggen? Wil je die foto graag delen met anderen? Stuur dan je (digitale) foto door naar communicatie@ronse.be. Wie weet haalt jouw foto wel de cover van de volgende Ronse uw Stad!

Uiteraard behoud je je rechten op de foto en geef je enkel toestemming voor publicatie in Ronse uw Stad. Bij publicatie van je foto krijg je geen vergoeding, maar wel een correcte naamvermelding in het magazine. En natuurlijk het feit dat jouw foto bij meer dan 25.000 mensen in de bus valt...