Publiciteit

LED-Schermen

De stad beschikt momenteel over twee digitale LED-borden. Eén aan de bibliotheek en één aan het Delhayeplein. Voortaan lees je belangrijke nieuwtjes en info over de activiteiten van de stad ook via deze schermen. Deze borden zijn een samenwerking tussen de commerciële partner Cityscreens en stad Ronse waarbij elk de helft van de zendtijd krijgt. Elke zes seconden is een nieuwe afbeelding (slide) te zien. Hierbij wordt een commerciële boodschap telkens afgewisseld met een slide van de stad.

Het lokaal bestuur heeft de beslissing genomen om de eigen "zendtijd" te delen met erkende verenigingen en organisatoren van evenementen. (Zie verder.) Op deze manier hoopt het bestuur de verenigingen en organisatoren een gratis duwtje in de rug te geven.

Deze borden vervangen de info in de verschillende "kubussen" die in de stad staan en zijn een duurzamer alternatief voor de vele spandoeken die daarin geplaatst werden. De kubussen verdwijnen nog niet meteen maar worden enkel nog gebruikt voor eigen of "langdurige" informatie.

>> Meer info vind je hier.

>> Voor het plaatsen van commerciële advertenties neem je contact op met Cityscreens

-----------------------------------------

Spandoeken in publiciteitsframe

Verenigingen die een activiteit organiseren op grondgebied Ronse kunnen gratis een bepaalde periode een publiciteitsframe ter beschikking krijgen (indien het frame beschikbaar is). Boodschappen van het lokaal bestuur krijgen voorrang bij de planning. 

Er zijn 2 publiciteitsframes in Ronse op volgende locaties:
- Rotonde Doorniksesteenweg - Leuzesesteenweg (Rotonde Alpino)
- Bibliotheek

De spandoeken dienen zelf aangemaakt te worden, moeten steeds winddoorlatend zijn en moeten volgende afmetingen hebben: hoogte 2.00 m x breedte 3.00 m of breedte 2.00 m x hoogte 3.00 m

Alvorens deze spandoeken te laten aanmaken moet je eerst een aanvraag sturen via dit aanvraagformulier.

-----------------------------------------

De stedelijke website

Verenigingen en/of particulieren die een activiteit organiseren kunnen deze ingeven op www.uitinvlaanderen.be.
Actualiteiten uit Ronse worden automatisch overgenomen op de website van de stad Ronse.