Kerstmarkt

14/12 > 16/12
Kerstmarkt

Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december 2018

Meer dan 35 chalets! 

Ook dit jaar kan je genieten van een sfeervolle kerstmarkt op de Grote Markt van Ronse. Meer dan 35 chalets staan opgesteld rond de versierde kerstboom en de gedecoreerde obelisk en bieden je een breed gamma aan geschenk- en decoratieartikelen. Ook voeding en drank kunnen natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast is er heel wat muzikale animatie en staat er doorlopend een kindermolen.

De kerstmarkt wordt feestelijk geopend op vrijdag 14 december om 20 u. en belooft opnieuw voor veel sfeer en gezelligheid te zorgen in het stadscentrum.

Programma:

Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 december 2018 wordt de Grote Markt in Ronse omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt waar het heerlijk wandelen en snuisteren is. Je kunt er genieten van originele, lekkere of mooie producten en er valt heel wat te beleven voor groot en klein. Kinderen kunnen zich drie dagen lang uitleven op de kindermolen.

Het gedetailleerde programma volgt later.

Leuke geschenkartikelen bij dienst Toerisme

De dienst Toerisme van de stad is ook dit jaar aanwezig met een standje op de kerstmarkt. Kom dus gerust eens snuisteren aan de chalet van de dienst Toerisme en ontdek er naast het assortiment gastronomische mandjes met streekproducten ook tal van nieuwe gadgets. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nieuwe metalen postkaart, een keukenshort, afgewerkte zakdoekjes en handdoeken geweven in het Must (museum voor textiel), sleutelhangers, wijnsets van Ronse en nog veel meer... Koop eens een leuk Ronsisch geschenk en promoot op deze manier je eigen stad!

Een overzichtje van alle gadgets kan je vinden op de website van de toeristische dienst. Deze gadgets blijven het hele jaar te koop.

Neem ook een kijkje bij...