Kerstmarkt

17/12 > 19/12
kerstmarkt

Vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 december 2021

De informatie en het programma op deze webpagina is onder voorbehoud van de coronamaatregelen die in het weekend van 17, 18 en 19 december 2021 van toepassing zullen zijn.

Dit jaar zullen we opnieuw kunnen genieten van een sfeervolle kerstmarkt in Ronse. Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 december staan de chalets en tentjes weer opgesteld in onze stad. Nieuw dit jaar is, dat naast de Grote Markt nu ook de Kleine Markt omgetoverd wordt tot een sfeervolle kerstmarkt waar het heerlijk wandelen en snuisteren is.

Naast de gezellige kerstmarkt kan je er ook genieten van muziek- en dansoptredens, allerlei straatanimatie, dweilorkesten, boomacrobaten in het Albertpark, kerstverhalen en grime in de Passage of een rondje pure nostalgie op hét pronkstuk op de Grote Markt, nl. de Carrousel. Deze authentieke houten paardenmolen komt uit Noord-Frankrijk en dateert van 1887. Hiermee galoppeer je ongetwijfeld even terug de tijd in.

Er is ook opnieuw de jaarlijkse spaarkaartactie, waarbij je d.m.v. aankopen bij de deelnemende handels-of horecazaken heel wat waardebonnen kan winnen. En misschien is de Kabobon Ronse wel het ideale kerstcadeautje. Je koopt hem aan voor 50 euro en krijgt er een bon van 10 euro bovenop! Extra koopwaarde dus!

In de winkelstraten kan je op zaterdag 18 december een ritje maken met de koets van de kerstman en/of even op de foto met deze gezellige man. Deze foto krijg je onmiddellijk mee naar huis.

>> Klik hier voor het programma