Vrijetijdspas Ronse

Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om deel te nemen aan activiteiten op het vlak van cultuur, jeugd en sport bestaat in Ronse een "Vrijetijdspas". De "Vrijetijdspas" is bijzonder omdat voor iedereen (inclusief mensen die het financieel moeilijk hebben) alle kortingen in één pas gebundeld zijn. Iedereen die een "Vrijetijdspas" koopt, heeft er voordeel bij! Het aankopen van een vrijetijdspas kan op de diensten Cultuur, Jeugd of de Sport of online via de webshop van de stad.

Mensen die in Ronse wonen én het "omnio-statuut" hebben (inlichtingen bij uw mutualiteit), krijgen extra kortingen. Personen met een omnio-statuut moeten voor het aankopen van hun pasje langskomen op één van de diensten en brengen hun mutualiteitsvignet en attest van de mutualiteit mee. 

Kosten

Een pasje kost 5 euro of 1 euro voor personen met het omnio-statuut. Bij de diensten en in het Sociaal Huis kan je ook een brochure met meer gedetailleerde info verkrijgen.

Wat moet je meebrengen?

Personen met een omnio-statuut moeten langs komen op één van de diensten en brengen hun mutualiteitsvignet en attest van de mutualiteit mee. 

Gebruik je vrijetijdspas bij...