Volg Ronse op Facebook, Twitter of Instagram

social media

Net als heel wat andere steden, gemeenten en organisaties is ook Ronse aanwezig op de sociale media. Zo heeft de stad een aantal facebookpagina's, een officieel twitterkanaal, twee Instagramaccounts en een You Tube-kanaal. Aarzel niet om één van deze pagina's "leuk-te-vinden" of te volgen! 

Facebook

Op de algemene facebookpagina van de stad Ronse worden nieuwsberichten en artikels van de website gedeeld en kleine nieuwtjes bekend gemaakt. Een gemakkelijke manier om op de hoogte te blijven van het nieuws uit de stad.

Daarnaast hebben een aantal stadsdiensten zoals Sport, Cultuur en Toerisme een eigen facebookpagina die zich specifiek naar hun doelgroep richt. Al deze verschillende pagina’s hebben eenzelfde logo zodat duidelijk is welke de “officiële” facebookpagina’s van de stad Ronse zijn. Wanneer je één van deze pagina’s “leuk vindt” dan word je via jouw profiel op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes.

 

Officiële facebookpagina's

Stad Ronse Jeugd
Toerisme Sport
CC De Ververij Buurtsport
Bibliotheek Kunstacademie

Instagram

Voor mooie plaatjes en info kan je terecht op één van de drie Instagramaccounts van de stad. Het algemene account is @stadronse, voor de toeristen is er @visitronse en voor de cultuurliefhebbers @cc_de_ververij. Aarzel niet om zelf ook jouw mooiste foto's te posten met #Ronse of #stadmetuitzicht.

Twitter

Ook op Twitter is Ronse actief. Je kan de officiële informatie van het stadsbestuur volgen via @inforonse. Twitter je zelf graag iets over Ronse gebruik dan de hashtag #Ronse in je bericht. Voor bijzondere gelegenheden worden afzonderlijke hashtags aangemaakt. Zo kan je nieuws over de gemeenteraad vaak volgen via #GRRonse enz.

You Tube

Filmpjes post de stad Ronse op het eigen You Tube-kanaal https://www.youtube.com/user/StadRonse
Ontdek er bijvoorbeeld de cityclip van de stad, een boeiend filmpje over de Fiertel of een verslag van de Bommelsfeesten!