SNS - Sport na School (vanaf het secundair)

sns

Ben jij zo'n sportieveling die graag van alles wat doet? Is een aansluiting bij een club voorlopig te bindend, te eenzijdig, te duur...? Dan is de SNS-pas op je lijf geschreven! Een SNS-er sport immers vrijblijvend, à la carte en bijna voor niets! Elke dag is er, aansluitend op de schooluren, iets te doen!

Prijs

Voor de prijs van 35 euro kan je gedurende een semester onbeperkt sporten en voor het volledige schooljaar betaal je slechts 55 euro. De meeste mutualiteiten betalen dit pasje grotendeels terug! De activiteiten starten in oktober en lopen tot mei (niet tijdens de vakanties en examenperiodes.) Met je SNS-pas kies je zelf wat, wanneer en hoeveel je wil doen. Let wel op: voor bepaalde activiteiten moet je van te voren reserveren. 

Activiteiten

Je hebt keuze uit een heleboel toffe activiteiten zoals fitness, zwemmen, badminton, ZUMBA, squash, spinning, muurklimmen, newgames… Deze sporten worden aangeboden onmiddellijk na school en in de sportclubs van Ronse en Oudenaarde of in sommige deelnemende scholen. Kijk op het uurrooster wat er te doen is en ga er, samen met je SNS-pas en je vrienden op af. Je kan met je SNS-pas ook deelnemen aan de activiteiten georganiseerd in Oudenaarde! (handig voor leerlingen die schoollopen in Ronse, maar in Oudenaarde wonen of omgekeerd) Alle deelnemers zijn verzekerd via een sport+ verzekering van Bloso.

Nieuwsgierig? Kijk al eens op www.sportnaschool.be en kies daar Ronse of Oudenaarde.

Let op! Inschrijven kan enkel via de website www.sportnaschool.be.

SNS verloopt in samenwerking met Stichting Vlaamse Schoolsport, diverse sportclubs en privé sportcentra uit Ronse.

Sportersbelevenmeer