Sierk Masjiek

19/09
Sierk Masjiek

Zaterdag 19 september in Ronse

Net zoals alle evenementen heeft Sierk Masjiek aan een zijden draadje gehangen, maar we hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan om Sierk Masjiek aan te passen aan de huidige COVID - 19 - veiligheidsregels.

Het wordt geen gewone editie, maar een "Sierk Masjiek Anderhalve Meter". 

Hoe gaat dat er dan precies uitzien? Sierk Masjiek gaat door op 3 speellocaties en per speellocatie zijn er 2 voorstellingen. Voorstellingen beleef je in een bubbel van max. 5 personen. Per voorstelling is er plaats voor 25 bubbels.

Er kan niet meer gereserveerd worden voor Sierk Masjiek.

Alle voorstellingen zijn volzet.

 

Stip 19 september alvast aan in je agenda! 

Met Sierk Masjiek willen we dat elke toeschouwer ZIET, BELEEFT, VOELT én GENIET! Keer op keer en ten volle, alleen of veilig in een bubbel met vrienden, kinderen, familie... 

Sierk Masjiek is de start van een verhaal dat we ook in tijden van Corona willen verder laten uitspinnen. Om het geheel op een veilige en gezonde manier te laten verlopen, willen we jullie in een veilige bubbel laten genieten van enkele speciaal geselecteerde voorstellingen, die de deur naar de verbeelding (op een kier) open zullen zetten.

PROGRAMMA

Peek - a - Boo! (door Compagnie Charlie)

>> Albertpark - om 14:50 en 17:30

Van en door Compagnie Charlie, een Brussels theatergezelschap met een voorliefde voor fysieke humor en slapstick. Peek - a - Boo! of Een linkse vol emotie, een energieke rechtse. Een uppercut van humor. Bruisende acrobatie en burleske valpartijen. Een absurde boksmatch om je een breuk te lachen!

Up - Time (door Cie Mirador)

>> Bruulpark - om 14:00 en 16:30

Of explosief circus, een burlesk duo. Denk aan de sfeer van de swinging jaren 30, een mast, jonglerie,... maar ook aan schoensmeer, bloemen en een explosief duo dat ervan houdt om alles op een zachte manier te laten ontploffen.

Trois Têtes et un Chapeau (door Cie Balancetoi)

>> CC De Ververij - om 16:15 en 17:45

Omdat artiesten zich op de piste smijten. Gaande van de koorddanser op een slappe koord, de porteur tot de jongleurs die kegels zo lang en zo hoog mogelijk in de lucht houden. Gepassioneerd wagen ze hun kans op de piste en worden ze meegesleept in hun drang hun meest adembenemende figuur aan het publiek voor te stellen. Verloopt niet alles zoals gepland? Ontspan en geniet van absurde en grappige situaties! Een familievoorstelling boordevol humor en poëzie.

Algemene informatie

  • De inkom is gratis.

  • Sierk Masjiek gaat op de volgende locaties door: Albertpark - Bruulpark en site CC De Ververij.

  • Meer info: Stedelijke Jeugddienst - 055/ 23 28 80 - jeugd@ronse.be