Sierk Masjiek

25/09
Sierk Masjiek '21

Zaterdag 25 september 2021 in Ronse

Sierk Masjiek gaat opnieuw in vol ornaat door.
Schrijf zaterdag 25 september in jullie agenda!!!
Het belooft een onvergetelijke editie te worden.

Er zijn geen inkombandjes meer beschikbaar.

Eventueel niet - opgehaalde bandjes worden na 16:00 opnieuw vrijgegeven.

Wie eerst aanwezig is, zal eerst in aanmerking komen voor een inkombandje.

 

Algemene informatie

  • De inkom is gratis.

  • Sierk Masjiek gaat door op de site van CC De Ververij (Wolvestraat 37).

  • Het totaal aantal bezoekers is strikt beperkt tot 400. Daarom is reserveren verplicht voor álle leeftijden.

  • Er zijn geen inkombandjes meer beschikbaar.

  • Gereserveerde inkombandjes voor Sierk Masjiek dienen op 25 september tussen 13:30 en 16:00 aan het onthaal (ingang site De Ververij, tegenover het Bruulpark) afgehaald worden. Na 16:00 worden ze opnieuw vrijgegeven.

  • Tijdens de wachtrij voor het aanmelden voor Sierk Masjiek geldt er een mondmaskerplicht en vragen we om afstand te houden.

  • Meer info: Stedelijke Jeugddienst - 055/ 23 28 80 - jeugd@ronse.be

 

Sierk Masjiek is ZIEN, VOELEN, BELEVEN en GENIETEN van...

CATCH YOU LATER

Cie Hopscotch
voorstelling 1: 15:00 (einde 15:30) - voorstelling 2: 17:15 (einde 17:45)

Catch You Later of het grootste hoelahoepfeest ooit, staat voor de sprankelende vriendschap tussen twee onbetwiste hoelahoep- en handstandkoninginnen (lees: hartsvriendinnen). Een interactieve circuservaring die garant staat voor authentiek genot en waar vriendschap en hechte banden gevierd worden, gebracht via kleurrijke verbeelding en dynamische energie.

GRASSHOPPERS

Circus Katoen
16:30 (einde 17:10)

Of een GRASMAT in de hoofdrol en het op zoek gaan naar een speelse manier om het hard verduren van het 'levend' groen te verbeelden. Of een cross-over van dans, theater, acrobatie en ritme, vaak gepaard gaand met een humoristische insteek.

LEAGUE & LEGEND

Cie 15FEET6
18:00 (einde 18:40)

"Float like a butterfly. Sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see" (Muhammed Ali). Een gevecht op de mat, gewapend met polsstokken en tape, elk record op weg naar de top verbrekend. De naam van het spel is irrelevant. De show allesbehalve.

DOORLOPEND kan er genoten worden van...

Theater Savooi (of o.a. Theatraal Kinderkapsalon) - Mallemolen (of de ouderlijke spierkracht) - P-P Clown (of een clown op jacht) - BlindeBloteVoetenPad (of het absolute ouderlijke vertrouwen) - Het Complimentariaat (of de garantie op een persoonlijk compliment) - Schervengeluk (of hoogstpersoonlijk geluk) - De Autorenbaan (of het mafste wagenpark van het land) - Dromoscopen (of een unieke droomwereld) - Fiësta (of een feestelijke workshop) - NIETS NADA RIEN (of een ontmoeting tussen publiek, artiest en tijd) - Kindergrime - Workshops (i.s.m. De Vliegende Mier, Bel'Lumière...)