Verledding Finse Piste 't Rosco

Verlichting finse piste

Verlichting wordt vervangen door LED 

Leuk nieuws: binnenkort wordt de verlichting op de Finse piste aan 't Rosco vervangen door energiezuinige LED-verlichting! 

Om deze verbeteringen door te voeren, zal er tijdelijk geen verlichting beschikbaar zijn op de Finse piste. We begrijpen dat dit enige aanpassing vergt, maar de uiteindelijke voordelen zijn het zeker waard! De nieuwe LED-verlichting zal niet alleen zorgen voor een betere zichtbaarheid, maar ook bijdragen aan een duurzamere en energiezuinigere omgeving.

De werkzaamheden starten vanaf 22 januari en het einde van de werken wordt voorzien voor eind maart. Deze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden maar er wordt getracht om de aanpassing zo snel en efficiënt mogelijk te voltooien, zodat elke loper spoedig kunnen genieten van de verbeterde verlichting.

Er wordt gevraagd aan alle sporters om extra voorzichtig te zijn tijdens de uren waarin de verlichting niet optimaal is. Er wordt aangeraden om extra verlichting te gebruiken als je van plan bent 's avonds te sporten. 

Extra lichtjes zijn steeds te verkrijgen aan de balie van de sporthal.