Renovatieadvies op maat

renovatieadvies

Duurzaam renoveren

Er zijn een heleboel beslissingen te nemen als je je woning gaat verbouwen, zeker als je dat op een duurzame manier wil doen. Duurzaam renoveren, dat betekent meer wooncomfort, lagere energiekosten én een leefbare woonomgeving.

Onafhankelijk renovatieadvies aan huis

Wil je duurzaam verbouwen maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Met onafhankelijk renovatieadvies op maat geraak je op de juiste weg. Een professioneel adviseur van het Steunpunt Duurzaam wonen en Bouwen verleent gratis advies en overloopt samen met jou de duurzame mogelijkheden voor jouw verbouwplannen. Welke ingrepen zijn zinvol voor jouw woning? In welke volgorde? Past dit plan van aanpak in jouw budget?

Naast een antwoord op jouw adviesvraag, krijg je een stappenplan op maat met alle maatregelen die belangrijk zijn om jouw woning energiezuinig te maken. Dit stappenplan is een handig document om telkens naar terug te grijpen, bij gesprekken met leveranciers en aannemers of architect.

Het advies is onafhankelijk, kwalitatief, helder en duidelijk.

 Praktisch:

  • Welke woningen? Voor bestaande woningen. Voor nieuwbouwwoningen kan je beroep doen op bouwadvies (www.bouwwijs.be/bouwadvies)
  • Voor wie? Voor alle Oost-Vlamingen. Ook je architect of aannemer is welkom. 
  • Prijs? gratis in Ronse
  • Waar? telefonisch adviesgesprek, eventueel gevolgd door een bezoek aan je woning
  • Meer info en inschrijven? www.bouwwijs.be/renovatieadvies