Oekraïne 12-12

Oekraïne

Zij hebben dringend jouw hulp nodig!

De oorlog in Oekraïne grjjpt iedereen aan. Naast de materiële schade in Oekraïne, is er vooral het leed door het verlies van mensenlevens en de honderdduizenden burgers die het geweld moeten ontvluchten. Daarom lanceren de leden van het Consortium 12-12 (Belgische Rode Kruis, Caritas International, Dokters van de Wereld, Handicap International, Oxfam België, Plan International België en UNICEF België) een gezamenlijke oproep voor de bevolking van Oekraïne.

OEKRAÏNE 12-12

OEKRAÏNE 12-12 wil geld inzamelen voor humanitaire operaties in Oekraïne, maar ook in de buurlanden waar ze te maken zullen hebben met een toestroom van naar schatting meer dan één miljoen vluchtelingen.

Doneer aan Consortium 12-12

Zij hebben jouw hulp nodig, het is dringend! Kinderen, vrouwen en mannen die door deze ongeziene crisis getroffen zijn, hebben dringend behoefte aan medische noodhulp, voedsel, water, sanitaire voorzieningen, onderwijs, bescherming en behandeling van psychosociale trauma's. Toon jouw solidariteit met de slachtoffers van de crisis in Oekraïne.

Meer info: www.1212.be