Maand van de markt

01/04 > 30/04
pasen

Neem deel aan de spaarkaartactie en maak kans op een mooie prijs!

Van 1 tot en met 30 april 2023 vindt opnieuw de “Maand van de Markt” plaats. Deze actie is een samenwerking met de 5 provincies, OC West en de Vlaamse Federatie Ambulante Handel. De wedstrijd gaat door in steden en gemeenten over heel Vlaanderen.

Tijdens de ‘Maand van de Markt’ zal je per aankoop op de wekelijkse markt 1 spaarkaart ontvangen. Volledig ingevulde spaarkaarten worden verzameld in de wedstrijdurne die zal opgesteld staan aan de ingang van het stadhuis. Er kan eveneens deelgenomen worden via de ik-koop-lokaal-app. Op 1 mei 2023 om 8.00 u wordt de wedstrijd afgesloten.

De Provincie Oost-Vlaanderen voorziet een schitterende prijzenpot en ook de lokale marktkramers en stad Ronse voorzien mooie geschenken. De hoofdprijs is ook dit jaar een prachtige fiets! Verder zitten er ook vele waardebonnen in dit lokale prijzenpakket. Begin mei vindt de prijsuitreiking plaats in de trouwzaal van het stadhuis. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Noteer 8 april 2023 alvast in jouw agenda want dan komt de paashaas tussen 10u en 12u langs op de zaterdagmarkt. Hij zal zakjes paaseitjes uitdelen* aan de jongste marktbezoekers. In een aantal zakjes zit een tegoedbon voor een leuk geschenkje!

Het loont dus zeker de moeite om een bezoekje te brengen aan onze wekelijkse markten. De marktkramers ontvangen je alvast met de glimlach!

*tot uitputting voorraad