Jobsinronse.be

jobsin

Werkgevers en werkzoekenden vinden elkaar

Voka Oost-Vlaanderen nam het initiatief voor jobsin.vlaanderen. Dit is een online platform waarop alle vacatures per stad op één overzichtelijke website worden weergegeven. Ronse investeert mee in dit initiatief om de lokale ondernemers visibiliteit te geven en de inwoners een overzichtelijk aanbod te geven van de vacatures in de stad. Bedoeling is om hiermee werk in eigen streek en stad te promoten en zo een positieve bijdrage te leveren aan mobiliteit en duurzaamheid.

Als bezoeker kan je de website vrij raadplegen en krijg je een duidelijk overzicht van de bedrijven met hun vacatures. Via de website of de vermelde contactgegevens kan je makkelijk solliciteren.

>> De vacatures in Ronse kan je terugvinden op www.jobsinronse.be.

Maak jouw bedrijf extra kenbaar in Ronse

Als Ronsese werkgever heeft het als voordeel dat je op een eenvoudige manier jouw bedrijf extra bekend kan maken bij de bevolking en zo de instroom naar jouw vacatures verhogen. ‘Jobsin’ kan gebruikt worden door grote en kleinere ondernemingen, horeca-uitbaters of handelaars.

Deze dienstverlening wordt gratis aangeboden door het lokaal bestuur aan alle ondernemers gelegen op het grondgebied Ronse.

Ben je een werkgever in Ronse en wil je jouw openstaande vacatures bekend maken? Neem dan contact op met: celine.vermeeren@voka.be