Kadobon Ronse

Gebruik of schenk je digitale Kadobon Ronse.

In februari kreeg elk gezin in Ronse een KADOBON RONSE van € 25 in de bus. Gezinnen met een OMNIO-statuut, krijgen een rechtstreekse korting van € 50 op het aanslagbiljet van de algemene gemeentelijke heffing gezinnen. De Kadobon Ronse Ronse is bruikbaar bij alle deelnemende handelszaken in Ronse. De lijst vind je hieronder. Hiermee wil het bestuur in deze coronatijden de koopkracht van de bevolking verhogen en tegelijk de lokale economie een duwtje in de rug geven. Meer info over deze actie.

Indien je als burger de bon wenst te doneren voor het goede doel, dan kan dit via onderstaande link. Je deactiveert dan je bon en schenkt het geld aan het OCMW. Die zorgen er voor dat de mensen die het echt nodig hebben, extra worden ondersteund via een bijkomende Kadobon Ronse.

>> Lijst met deelnemende handelaars.

>> Schenk je Kadobon Ronse aan het OCMW.

Koop of controleer hier een digitale Kadobon Ronse.

De bonnen hebben (naar keuze) een waarde van € 10, € 25 of € 50. Elke kadobon heeft hierbij een unieke QR-code. Hierdoor kan je de bon flexibel besteden. Dit betekent dat je de bon niet in één keer hoeft te gebruiken, maar dat je met jouw bon meerdere aankopen kan doen in verschillende handelszaken die deelnemen. Door de QR-code te scannen kan je ook snel de geldigheid of resterende waarde van je kadobon controleren.

>> De geldigheid of waarde van je kadobon controleren met de code op de kaart.