Geschenkbonnen Ronse

 >> Kadobon Ronse

De stad Ronse lanceert de digitale Kadobon Ronse. Deze vervangt de papieren cadeaucheque. De bonnen hebben (naar keuze) een waarde van € 10, € 25 of € 50. Elke kadobon heeft hierbij een unieke QR-code. Hierdoor kan de bon partieel besteed worden. Dit betekent dat je de bon niet in één keer hoeft te gebruiken, maar dat je met jouw bon meerdere aankopen kan doen in verschillende handelszaken die deelnemen.

Kadobon online bestellen

Waar kan je de Kadobon nog aankopen?

Waar kan je de Kadobon Ronse spenderen?

De overzicht van de deelnemende handelaars kan je hier terugvinden.

Wat is de geldigheid of waarde van mijn Kadobon?

Je kan de geldigheid of resterende waarde van je bon terugvinden door de QR code op de bon te scannen of de code hier in te geven.

Hoe kan je als handelaar deelnemen?

Ga naar de website van Gift2Give en registreer je handelszaak via het online formulier. De registratie voor deelname aan Kadobon Ronse is verplicht, anders kan je als handelaar de Kadobon Ronse niet ontwaarden. Je ontvangt na de registratie een e-mail met een persoonlijke login en paswoord. Bezorg het document dat je ontvangt per mail ondertekend terug aan Gift2Give: info@gift2give.org

Download hier de presentatie van de Kadobon Ronse

Deelnemen als handelaar: de voorwaarden?

Deelname aan het concept van de Kadobon Ronse is enkel mogelijk mits de ondernemer of onderneming:

  • Een natuurlijke persoon of rechtspersoon is die respectievelijk als zelfstandige ondernemer  of als onderneming ingeschreven is in de Kruispuntbank voor Ondernemingen;
  • Een commerciële activiteit uitoefent, met name een functie die hoofdzakelijk strekt tot de uitoefening van een kleinhandel, die rechtstreeks in contact staat met het publiek voor de verkoop van goederen. De commerciële functie is gevestigd  in lokalen, toegankelijk voor het publiek. De commerciële functie is  bovendien geopend tijdens de gebruikelijke openingsuren, met uitzondering van de wekelijkse rustdag. 
    • Onder commerciële functie wordt eveneens verstaan het uitbaten van een horecazaak.
    • Dienstenfuncties en vrije beroepen worden niet beschouwd als commerciële functie, met uitzondering van apotheken, kappers en schoonheidssalons;
  • een vestiging en maatschappelijke zetel heeft die in Ronse is gevestigd of
    een vestiging heeft in Ronse maar geen kleinhandelsvergunning heeft noch dient aan te vragen;
  • zich aanmeldt via het online platform: https://business.gift2give.be/#/m/register/RS

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

>> Coronabon 

De Coronabon kon aangekocht worden tot en met 28 februari 2021.

Geldigheid van de Coronabon?

De Winterlicht Coronabon is 1 jaar geldig na datum van aankoop. De datum staat vermeld op de bon. Deze bon kan enkel verzilverd worden in de winkel waarvoor je hem aankocht. Deze zaak staat vermeld op de achterzijde van de bon.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

>> Cadeaucheque

De Unie der Handelaars lanceerde enkele jaren geleden de cadeaucheque. De voorbije jaren gingen maar liefst 20.000 cadeaucheques de deur uit. Deze cadeaucheques kan je inmiddels niet meer aankopen. Indien je toch een cadeaubon wenst te schenken kan je vanaf heden, ter vervanging, de digitale Kadobon Ronse aankopen.

Heb je nog een cadeaucheque Ronse in jouw bezit?

Deze bon blijft geldig tot op de vervaldatum die op de cheque vermeld staat en kan je inruilen bij de deelnemende handelaars.

Opgelet! De lijst van deelnemende handelaars aan de Cadeaucheque verschilt van de lijst van de deelnemende handelaars aan de Kadobon Ronse.