Dag van de Jeugdbeweging

22/10
Kidsfuif

Vrijdag 22 oktober 2021

Vrijdag 22 oktober is het opnieuw zover! Dan kleuren alle jeugdbewegingsleden het land, de straten, parken en scholen opnieuw in met hun jeugdbewegingshemden, -t-shirts en -sjaaltjes! De Dag van de Jeugdbeweging wil de vele leiding in de schijnwerpers zetten voor hun vrijwillige en gedreven inzet, week na week.

Programma

's Morgens trappen we de Dag van de Jeugdbeweging af met het sinds jaar en dag gekend ontbijt op de kiosk in het Bruulpark. Vanaf 7 u. is iedereen in piekfijn uitgedost jeugdbewegingsuniform meer dan welkom.

Tussen 15 en 18 u. wordt het Bruulpark omgetoverd tot een mini-festival. Denken we maar aan springkastelen, pannenkoekenfestijn...

Vanaf 19 u. (tot 22 u.) zijn alle lagere schoolkinderen - al dan niet lid van een jeugdbeweging - welkom op De Kidsfuif.

Deze gaat door in de polyvalente zaal van de Da Vinci Campus (ingang via de Engelsenlaan, tegenover Aldi).

Reserveren voor de Kidsfuif is voor iedereen verplicht en kan vanaf woensdag 6 oktober tot en met 20 oktober via de webshop (https://webshopronse.recreatex.be).

Gereserveerde inkombandjes dienen op 22 oktober tussen 18.30 u. en 20 u. aan het onthaal (polyvalente zaal Da Vinci Campus) afgehaald te worden. Niet-opgehaalde bandjes worden opnieuw vrijgegeven.

In de wachtrij voor het afhalen van de inkombandjes voor de Kidsfuif geldt de mondmaskerplicht en vragen we om afstand te houden.

Griepsymptomen of een (lichte) verkoudheid? Blijf voor jouw en ieders gezond- en veiligheid best thuis!

Meer info via: jeugd@ronse.be  - 055 23 28 80