Dag van de Jeugdbeweging

23/10
Dag vd Jeugdbeweging 2020

Vrijdag 23 oktober 2020

Vrijdag, 23 oktober is het opnieuw zover en kleuren alle jeugdbewegingsleden het land, de straten, parken en scholen opnieuw in met hun jeugdbewegingshemden, -t - shirts en -sjaaltjes! De Dag van de Jeugdbeweging wil de vele leiding in de schijnwerpers zetten voor hun vrijwillige en gedreven inzet, week na week.

20 jaar Dag van de Jeugdbeweging

20 jaar Dag van de Jeugdbeweging mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Met de ‘Dag van de Jeugdbeweging” willen het lokaal bestuur Ronse en de jeugddienst de jeugdbewegingen én de vrijwillige inzet van de leiding én iedereen die lid is én de vele vrijwilligers achter de schermen in de kijker plaatsen. Want geen jeugdbeweging zonder leiding, zonder leden.

Omwille van COVID-19 zal de Dag van de Jeugdbeweging dit jaar afwijken van alle voorgaande edities... Geen ontbijt, geen namiddag-, noch avondactiviteit. 

Wat dan dan wel?
's Morgens is in iedereen in uniform welkom in het Bruulpark om deel te nemen aan een superleuk en uitdagend en uiteraard coronaproof cadeauparcours.
Door opdrachten te vervullen, word je beloond met een rijkelijk gevulde goodiebag.

Volgende COVID - 19 - maatregelen zijn van kracht:

  • verplichte bezoekersregistratie (igv contacttracing)
  • handen ontsmetten bij betreden en verlaten van de eventlocatie
  • mondmaskerplicht voor + 12 jaar, gedurende de totale tijd op de eventlocatie
  • respecteren van de social distancing van 1,5m
  • niet blijven rondhangen op de eventlocatie

Ben je ziek? Of heb je de afgelopen 7 dagen klachten gehad die aan een COVID-19-infectie doen denken? Neem dan voor jouw en ieders gezond- en veiligheid niet deel aan de Dag van de Jeugdbeweging.

De Dag van de Jeugdbeweging gaat onder voorbehoud door.
Meer info over de Dag van de Jeugdbeweging vind je terug via www.dagvandejeugdbeweging.be