Buitenspeeldag in Ronse

21/04
Buitenspeeldag

Na digitale editie van de Buitenspeeldag van vorig jaar, zal dit jaar de Buitenspeeldag ook weer anders dan anders zijn.

De Buitenspeeldag annuleren is gelukkig niet in de verste verte bij ons opgekomen. 

Buitenspeeldag 2021? Jawel hoor, op woensdag, 21 april, tussen 14 en 18 uur. Denk aan iets met keien, iets met supergrote en al even fantastische stoepkrijttekeningen.

Maar ook aan opdrachten tot een goed einde brengen, zelf in actie schieten, foto's posten op de social media. Gebruik hiervoor #Buitenspeeldagronse2021

Kom in jullie veilige gezinsbubbel uit jullie kot, ga op zoek naar de kleurrijke keien en voer de gevraagde opdracht(en) uit.

Tip: denk aan de (buurt)speelpleintjes en stadsparken in het centrum en keer deze binnenstebuiten, ondersteboven.

Maar vind ook de grote stoepkrijttekeningen, her en der verspreid in het centrum, duik er als het ware in en leg deze actie op gevoelige plaat vast. En last but not least post de fotogenieke beelden op jullie social en gebruik hiervoor #Buitenspeeldagronse2021

Wanneer we centrum zeggen, denken we aan het Bruulpark, Grote Markt, CC De Ververij, De Stadstuin,...

We houden jullie niet tegen om zelf kleurrijke keien(en deze te verstoppen) en supergrote stoepkrijttekeningen te maken.

Kom op woensdag, 21 april vanaf 13 uur naar de Stedelijke Jeugddienst waar de eerste 50 kinderen een pakje stoepkrijt kunnen komen ophalen.

Draag een mondmasker, respecteer de social distancing.