Buitenspeeldag in Ronse

18/04
BSD

Woensdag 18 april 2018

De eerste woensdag na de Paasvakantie staat de TV op zwart en leggen we onze computerspelletjes even aan de kant. Overal in het land komen kinderen naar buiten om samen buiten te spelen!

Ook in Ronse maken we terug plaats voor zo veel mogelijk buiten spelende kinderen.

We blazen verzamelen op de Grote Markt van 15u tot 18u voor een namiddagje FUN, JUMP & BOUNCE!

De kleinsten krijgen een zone voor hen apart. Springkastelen met ronkende namen als ‘Jungle Bounce’, ‘Animal Land’ en ‘Shark Combo’ beloven woelige momenten. Wie nog niet moe is van al dat, kan zich uitleven in een initiatie Multi-Move, of een hindernissenparcours op maat.

Voor de oudere kinderen zijn er diverse uitdagende attracties, waaronder de ‘Gladiator’ en de ‘Extreme Fun Run’ of de ‘Extreme Slip & Slide’. Wie deze beesten overwonnen heeft, kan leren boogschieten, paintballen, of rijden in een elektrische buggy. Toon hoe ver je kan gaan op de ‘Bungeerun’.
Heb je beweeglijke heupen, dan is onze überhippe street-dansworkshop iets voor jou! Een Hennatattoo maakt je street cred helemaal af.
Sportieve jongens en meisjes leven zich uit aan de Freeplayer, en de streethockey. Of, kom gewoon keihard supporteren voor je favoriete schoolploeg aan de Panna voetbalkooi.

De Buitenspeeldag is een organisatie van de Jeugddienst, in samenwerking met de Sportdienst, Lejo vzw en Tsjaka.