Bruulconcerten

29/06 > 20/07
Bruulconcerten

Proef de zomer in het Bruulpark

GRATIS TOEGANG

Gedurende drie vrijdagavonden in de zomervakantie is het Bruulpark opnieuw de locatie voor de Bruulconcerten. Deze worden georganiseerd door Pete's Promotions, die ook Ronse Opscène voor zijn rekening neemt. De concerten zijn gratis en bieden een zalige zomerse cocktail van sfeer en muziek, op smaak gebracht met een fikse scheut ambiance...

Praat bij met familie en vrienden of schuif op naar het podium en laat je hart verwarmen door de muziek. De zomerse warmte spoel je weg met een verfrissend drankje en met de beschikbare snacks stil je de grootste honger.

Meer info: www.bruulconcerten.be

Programma 2018

Vrijdag 29 juni: De Ronsissche nacht

19.30 u.: Opening

20.00 u.: Crepe Brulee
Frontman Manu heeft zijn jeugd in Ronse doorgebracht en is er nog steeds een graag geziene gast. Crepe Brulee brengt Franse chansons met cello en accordeon. Ze zorgen voor stevige ambiance en een intieme sfeer in het Bruulpark.

21.30 u.: DJ

22.30 u.: LD-Project
The LD Project is een op- en top Ronsissche coverband zoals geen andere! Met een groep enthousiaste en veelzijdige muzikanten brengen zij covers en speicaal voor de Bruulconcerten gaan ze enkel Belgische Klassiekers brengen. Zo blijven we in de sfeer van onze Rode Duivels. Meezingen en meedansen is hierbij een must!!!

00.00 u.: Einde

Vrijdag 13 juli: Vlaanderen Zingt

19.30 u.: Stevie Winters
Lokaal talent krijgt altijd een streepje voor... Stevie Winters is er zo 1. Wie hem niet kent zal meteen weggeblazen worden door zijn stem met inpakt. Hij brengt diverse covers van Vlaamse hits en weet als geen ander voor de nodige ambiance te zorgen.  

20.20 u.: Herbert Verhaeghe
Herbert Verhaeghe is een Belgische presentator en zanger. In 1996 vormde hij samen met Johan Verminnen een muzikaal duo. Enkele jaren later ging Verhaeghe aan de slag als presentator voor Radio 2. Hij zong mee met de Radio 2-band en bewees zo meteen dat hij naast presenteren ook nog eens een topzanger is.

21.00 u.: Ronse Zingt
Vlaanderen Zingt laat zoveel mogelijk mensen samen zingen op pleinen en markten. Tijdens de meezingavonden van Vlaanderen Zingt staat het publiek centraal. De bezoekers zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Het repertoire bestaat grotendeels uit Nederlandstalige liedjes, maar ook uit Engelse en Franse succesnummers. 

00.00 u.: Einde

Vrijdag 20 juli

19.30 u.: Opening

20.00 u.: Surprise

21.30 u.: DJ 

22.30 u.: Jean Blaute, Eric Melaerts & Jean-Marie Aerts
Een eclectisch muzikaal blijspel, gebracht door drie gitaargoden die zich na jaren ten dienste van anderen de totale muzikale vrijheid permitteren. Van groovy jazz naar kleinkunst, daarbij zichzelf niet vergetend bij middel van enkele eigen composities.

Na drie succesvolle reeksen van “Gedeelde Adoraties” staan Jean Blaute en Eric Melaerts weer helemaal onverdoofd in de startblokken van de muziekarena en voelen ze zich mans genoeg voor een triootje met Jean-Marie Aerts. Ze delen hun gitaargekte, maken van hun verscheidenheid een unit, osmose ja, en laten alles los op de geachte toehoorder!

00.00 u.: Einde