Braderie in Ronse

12/06 > 14/06
braderie

DIT EVENT WERD INGEPERKT WEGENS DE SITUATIE OMTRENT HET CORONAVIRUS

Ook dit jaar kan de braderie helaas niet doorgaan. Toch wil de Unie der Handelaars jou een alternatief aanbieden. Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni kan je terecht op een mini-braderie. Tijdens deze braderie kan je in de lokale handelszaken genieten van mooie kortingen!

De jaarlijkse braderie wordt georganiseerd door de winkeliersvereniging 'Unie der Handelaars'. Dit gebeuren lokt elk jaar heel wat volk naar Ronse en ook inwoners snuisteren graag tussen de verschillende kramen. Het is dan ook vaak gezellig druk in de winkelstraten van Ronse. Bovendien valt de braderie traditioneel samen met de laatste dag van de zomerkermis op de Grote Markt. 

De braderie kan dan ook als één van de belangrijkste evenementen van het jaar beschouwd worden voor de stad, maar ook in 2021 zal deze helaas niet kunnen plaatsvinden.

Aan de inwoners en bezoekers wordt gevraagd om zo veel mogelijk te parkeren op de gratis stadsparkings aan de rand van het gebeuren. Het betreft de parkings Portois (Oude Vesten), Ferrant (Joseph Ferrantstraat) en Familia (bereikbaar vanuit Kruisstraat en Kegelkaai).