UITVERKOCHT: Gerda Dendooven & Merel de Vilder Robier | Dingske

03/03
illustratie Gerda Dendooven

Zondag 3 maart - 15 u.

Familievoorstelling 6+ in het kader van Picturale

Zoals bleek uit ‘Wa is da met da Lam?’, een voorstelling die in 2020 gecreëerd werd door de Graaf, past Dendoovens gulle en tegelijk gulzige verbeeldingswereld wonderwel bij de voluptueuze schriftuur van Merel de Vilder Robier. 

"Dingske, helemaal allene nu, voelde dat het toch mogelijk moest zijn om te kunnen bougeren hoe hij wou bougeren, en niet de hele tijd te moeten drentelen in dezelfde modderpoel, zonder enig zicht op een klein klein beteke verlichting van zijn lot."

Gestrand in de laatste stinkende stegen van een wreed vervuilde, troosteloze grootstad zal Dingske, een kleine jongen, een pientere boy, door zijn naaste familie verschopt en vergeten, een beter leven bij elkaar sprokkelen en bricoleren.

‘Dingske’ is een warm en hoopvol verhaal over veerkracht en weerbaarheid. Een verhaal vol levenslust en vertrouwen.

Een gebeurtenis voor kinderen (6+), hun ouders en grootouders.

Tekst en spel: Merel de Vilder Robier
Live illustraties: Gerda Dendooven
Live muziek: Dick van der Harst
Met steun van Literatuur Vlaanderen, deAuteurs, CC De Ververij en CC Het Gasthuis

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 10 volwassene / € 8 kind / € 9 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2 - volwassene) / € 7 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2 - kind) / € 3 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 1) 
Deze voorstelling is uitverkocht. Je kan je registreren voor de wachtlijst: Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01 

© Gerda Dendooven