Leen De Veirman & Leen Roels | EXPO NADA

30/03
Leen De Veirman & Leen Roels

Zaterdag 30 maart - 17 u.

Familievoorstelling 7+ in het kader van Picturale

Twee kunstkenners, genaamd Gertrude Konstkännere en Lindewijde Connaisseurd’art, presenteren het laatste nieuwe werk van kunstenares Nada Noppe. Het schilderij werd nog nooit eerder tentoongesteld. Nu is de tijd er klaar voor om het te tonen alvorens het verhuist naar New York. Een bijzondere onthulling met de nodige vragen over kunst, als daar zijn:

Wat maakt dat iets kunst is: de beleving van de toeschouwer of het vakmanschap van de maker? Is het nodig om de bedoeling van de kunstenaar te kennen om een werk te kunnen waarderen? Wat is echt en wat is niet echt? En dat alles in een ludieke en muzikale voorstelling!

EXPO NADA gaat over verwondering.
Over kijken en willen zien.

Leen De Veirman en Leen Roels zijn actrices die hun sporen verdienden bij LOD muziektheater, tg Ceremonia, tg Nunc, compagnie Cecilia, fABULEUS, professor T, muziektheater De Kolonie … EXPO NADA speelde eerder al op het Wallhala festival, kindertheaterfestival Klein Festijn, jenaplanschool De Feniks, dag van de academie, Kunstendag voor Kinderen ...

EXPO NADA is grappig (zowel voor kinderen als voor volwassenen), ontroerend, filosofisch, kortom EXPO NADA is een ode aan de kunst.

Locatie: Wolvestraat 37
Gratis toegang, reserveren niet nodig