Info tickets

Tickets voor de voorstellingen in CC De Ververij kan je vooraf reserveren of kopen :

  • Online : Webshop Ronse
  • Mail : info@ccdeververij.be 
  • Telefoon : 055 23 28 01
  • Bij afhaling : Cultuurdienst, administratie De Ververij, Wolvestraat 37/0002, 9600 Ronse
  • Aan de kassa vanaf 30 min. vóór de voorstelling (indien niet uitverkocht)
Tip : verras vriend, ouders, zus of broer met een cadeaubon van CC De Ververij.
De bon is een jaar geldig en de waarde bepaal je zelf!

Online tickets kopen

Reserveer en betaal je tickets online via Webshop Ronse! Na betaling ontvang je je tickets die je thuis print of meebrengt via je smartphone. 

Reservaties vooraf (8 werkdagen) 

Elke reservatie wordt bevestigd. Je ontvangt een overschrijvingsformulier met alle juiste gegevens. De gereserveerde tickets (telefoon & e-mail) dienen per overschrijving betaald te worden binnen de 10 dagen na de reservatie, zo niet vervalt de reservatie zonder voorafgaand bericht. Na betaling worden de tickets samen met het betalingsbewijs opgestuurd (1€ verzendingskosten). Betaalde tickets worden tot acht dagen voor de voorstelling verstuurd. Binnen een termijn van minder dan acht dagen kan je de betaalde tickets aan de kassa ophalen (vanaf 30 min. voor de voorstelling).

Aan de kassa

Reserveer je tickets minder dan 8 dagen voor de voorstelling, dan kan je die contant betalen de avond van de voorstelling aan de kassa, uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de voorstelling. Indien de tickets niet zijn afgehaald binnen de 30 minuten voor aanvang van de voorstelling, worden de tickets terug in verkoop gebracht.

Praktisch

  • CC De Ververij beschikt over drie verschillende locaties. Check dan ook steeds de locatie van de voorstelling. Tickets in locatie Zuidstraat kunnen genummerd of ongenummerd zijn. In locatie Wolvestraat zijn het steeds vrije zitplaatsen. 
  • Opgepast : de voorstellingen starten steeds stipt! Eenmaal de voorstelling is begonnen, kunnen laatkomers niet meer in de zaal toegelaten worden tot na de (eventuele) pauze. Hiervoor worden ook geen tickets terugbetaald.
  • Gelieve je GSM uit te schakelen voor de start van de voorstelling.

 

Tarieven en kortingen

Het verminderd tarief (- € 2,00 per voorstelling pp.) geldt voor jongeren (-26 jaar), 55-plussers en groepen vanaf 15 personen. Wanneer je aanspraak maakt op deze korting, gelieve dit duidelijk te vermelden bij de reservatie. Kortingen kunnen niet gecombineerd worden.

Korting met VT-pas (inwoners Ronse)

Tip : De Vrijetijdspas (VTP) is een formule die inwoners van Ronse mooie kortingen aanbiedt (ook geldig voor Sport en Jeugd onder bepaalde voorwaarden). Let wel : de pas is strikt persoonlijk! Een pas kost € 5,00 en geeft je per voorstelling een korting.

Per voorstelling krijg je met de pas een korting van € 4,00. Deze korting wordt berekend op de basisprijs en geldt niet voor de familievoorstellingen. Bij familievoorstellingen krijg je met je VT-pas een korting van € 1,00 p.p. per voorstelling.

Personen die in Ronse wonen én aanspraak kunnen maken op het omnio-statuut, krijgen een bijzonder VT-pas toegestuurd en krijgen korting op de basisprijs van elke voorstelling. Meer info bij de diensten Cultuur, Sport of Jeugd. 

 

Annulaties

Betaalde tickets worden niet terugbetaald of omgeruild, behalve als de voorstelling om een bepaalde reden wordt afgelast.