Wendy Riemslag & Eric van Overbeek (NL)

29/09
Wendy Riemslag & Eric van Overbeek

Echte liefde valt niet te waarommen!

Zondag 29 september - 15 u.

Familie 7+ (première in België)

Waarom kunnen we heel veel zelf beslissen, maar niet op wie we verliefd worden?

Echte Liefde Valt Niet Te Waarommen! is een woordeloze, muzikale en zinderende familietheatervoorstelling vanaf 7 jaar. Een voorstelling voor jong en oud. 

In een energiek, fysiek en humoristisch schouwspel beleven we een onverwachte ontmoeting tussen twee mensen. Deze gebeurtenis zal henzelf en de wereld om hen heen voorgoed veranderen. 

Zoals de liefde kan schuren, kan aantrekken en afstoten, kan doen vliegen, kan ontroeren, je tot waanzin kan drijven, je kriebels geeft …,
zo neemt deze voorstelling je mee op een tocht langs de seizoenen der liefde. 

Concept, regie: Trudy Schambergen
Concept, spel: Wendy Riemslag, Eric van Overbeek
Lichtontwerp, techniek: Bartjan van Elferen
Techniek: Harold In Den Bosch, Petro van den Elsen 
Bewegingsadvies: Lotte Timmermans 
Trailer: Martin Hoevenaars  
Podiumbouw: Richard van Bilsen
Scene fotografie, foto affiche/flyer: Peter de Koning
Grafisch ontwerp: Marrie van Herwijnen, Eric van Overbeek

Eric van Overbeek speelde zijn familievoor­stellingen (‘Matroos’, ‘Mijn Opa Is Een Held’ en ‘KUS’) in vele theaters en schouwburgen in Nederland en Vlaanderen. Hij werkte o.a. samen met regisseurs Rieks Swarte en René Groothof en volgde de Nederlandse Clownschool in Amsterdam. Sinds 2018 maakt hij kleine, intieme voorstellingenwaarmee hij zijn publiek wil raken, ontroeren, verbazen en uit evenwicht brengen. De kracht en relativering van humor speelt daarin een belangrijke rol. In 2025 komt zijn nieuwe solovoorstelling ‘U Bent Mijn Moeder’ (Joop Admiraal) uit.

Wendy Riemslag is werkzaam bij de Stichting Cliniclowns. Ze heeft met de voorstelling ‘Met De Neus Op De Planken’ haar passie voor de clown met succes in het theater uitgeleefd. Ook heeft ze haar eigen jeugdtheatervoorstellingen gemaakt waarmee ze op verschillende theaterfestivals te zien was.

Trudy Schambergen studeerde af als regisseur en docent drama aan de Hogeschool Voor De Kunsten in Utrecht. Ze specialiseerde zich op de Kleine Academie in Brussel in fysiek theater. Ook maakte ze haar eigen theater- en muziektheatervoorstellingen. Na ‘In Herinnering’, ‘Walden’ en ‘Het Lied Van De Bultrug’ is dit haar 4de samenwerking met Eric van Overbeek. In 2025 gaat zij ‘U Bent Mijn Moeder’ regisseren.

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 10 (volwassene) / € 8 (kind) / € 9 (tarief Ronsenaar - volwassene) / € 7 (tarief Ronsenaar - kind) / € 3 (tarief Ronsenaar+)
Tickets (vanaf 17 juni): Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01 

© Peter de Koning