UITVERKOCHT: Piv Huvluv | Zoiets verzin je niet!

03/05
Piv Huvluv

Vrijdag 3 mei - 20.30 u.

Comedy

Piv viert met sterke nieuwe show zijn 25-jarig jubileum!

Maaike Cafmeyer coacht PIV in zijn 8ste avondvullende show naar een verbluffend eindresultaat dat - 25 jaar na zijn eerste optreden - veeleer de start wordt voor nog méér en béter, dan een gemakkelijke terugblik op een gevulde carrière.

Een ware roadmovie én lovestory én drama, naar comedy vertaald!

Met opnieuw een unieke soundtrack op vinyl.

PIV keert terug naar 1987, een jaar waarin hij aan den lijve ervaart wat de blues is. Als tegengif plant hij een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek.

Op deze roadtrip naar volwassenheid met een unieke soundtrack, ongebreidelde uitweidingen en onvoorziene omstandigheden ontdekt hij wat passionele adoratie voor een vrouw met een man kan doen. De reis eindigt nochtans óók met de blues, maar PIV keert terug als een man van de wereld, met een onuitwisbare levenservaring op zak. Jaren later slaat het noodlot de herinnering alsnog aan diggelen, maar PIV weet ondertussen dat je het leven moet vieren in plaats van te treuren om de dood.

In 'Zoiets verzin je niet!' staat de platenspeler natuurlijk weer aan PIV's zij, maar vooral zie je hem als de innemende verteller die hij is. Hij neemt je in je hoofd mee naar de VS en op het einde van de voorstelling val je uit je stoel van ontstentenis. Maar PIV trekt je snel weer recht! Zo is hij nu eenmaal.

Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, weet wat hem of haar te doen staat: een ticket kopen.

Coaching: Maaike Cafmeyer

"Goed gelachen met Piv Huvluv en ook geboeid geluisterd naar het verhaal van zijn muzikale Amerika-reis. Zeer herkenbaar en grappig als je ooit dezelfde bedevaart hebt gemaakt. Goed voor 4 sterren." (**** Karel Michiels - De Standaard)

"Hij kan als geen ander het publiek meevoeren, hij is meesterlijk in zijn humoristische eenvoud. Het lijkt alsof hij moeiteloos alles ter plaatse verzint. Dit is een humorist buiten categorie." (Journalist Stefaan Six - VTM, WTV-Focus)

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 16 / € 14 (-26 jaar, 55+) / € 12 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2) / € 5 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 1)
Deze voorstelling is uitverkocht. Je kan je registreren voor de wachtlijst: Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01 

© Luc Dombrecht