UITVERKOCHT: De Bonanzas | Golden Evergreens

29/03
De Bonanzas

Vrijdag 29 maart - 20.30 u.

Retro/Pop

De Bonanzas trekken met hun Golden Evergreens opnieuw alle registers open om u een fantastische nostalgische avond te bezorgen. Het collectief geheugen krijgt twee uur lang een grote muzikale onderhoudsbeurt door deze gepassioneerde stielmannen.

Een ‘Evergreen’ is in het Engels de benaming voor een boom of plant die het hele jaar groen blijft. In de Lage Landen gebruiken we deze term echter voor een lied dat door de jaren heen populair blijft. Op de playlist prijken de songtitels van de grootste solo-artiesten van weleer naast de populairste sixtiesbands: Elvis, Johnny Cash, Neil Diamond maar eveneens The Beatles, The Kinks en nog zoveel meer!

En waarom zouden we niet chauvinistisch zijn en extra aandacht besteden aan sixties-iconen uit onze eigen contreien? Wie droomt niet weg bij de hits van Jimmy Frey of Will Tura van weleer? Zelfs onze vrijgevochten Nederlandse buren zijn vertegenwoordigd met o.a. Armand, Boudewijn de Groot en Tee Set.

Alsof het goud van de sixties nog niet voor genoeg kleur zorgt, nemen De Bonanzas er nog een fijn groen penseel uit de (vroege) jaren zeventig bij om het golden evergreen-plaatje helemaal af te maken. Van het betere levenslied tot de meest aanstekelijke rocksong: je hoort én herkent ze allemaal!

Marco Cirone: zang, gitaar
Dirk Roefs: elektrische gitaar, backings
Simon Jacobs: basgitaar, backings
Kris Engelen: keyboard, backings
Bert Rommes: drums, backings

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 16 / € 14 (-26 jaar, 55+) / € 12 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2) / € 5 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 1)
Deze voorstelling is uitverkocht. Je kan je registreren voor de wachtlijst: Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01 

© Koen Bauters