Cinema9600 presenteert ...

 

Dune

DUNE
Dinsdag 24 oktober '23 om 20 u. (met voorbeschouwing)
Actie, Avontuur, Drama (12+)

Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman, is zonder het te weten voorbestemd om grootse dingen te doen. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en zijn volk veilig te stellen. Deze planeet, een exclusieve bron van waardevolle grondstoffen, dreigt in handen te vallen van kwaadwillende krachten. Het ontketent een conflict waarvan alleen degenen die hun angsten kunnen beheersen, zullen overleven.

Tickets: Webshop Ronse, kunstacademie@ronse.be of 055 23 28 85

© Warner Bros Entertainment

Fireheart

FIREHEART
Zondag 29 oktober '23 om 16 u.
Familiefilm (6+)

1930, New York City. Georgia Nolan is een zestienjarig meisje. Haar vader is brandweerman en Georgia wil graag in zijn voetsporen treden. Helaas is het zo dat vrouwen geen kans maken op een baan bij de brandweer. Dan krijgt de stad te maken met een reeks mysterieuze branden, waarbij brandweermannen verdwijnen. Georgie ziet haar kans schoon en vermomt zich als een jongen.

Tickets: Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01 

© eOne / WWEntertainment

1917

1917
Dinsdag 21 november '23 om 20 u. (met voorbeschouwing)
Actie, Drama, Oorlog (16+)

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay) en Blake (Dean-Charles Chapman) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen.

Tickets: Webshop Ronse, kunstacademie@ronse.be of 055 23 28 85

Taxandria

TAXANDRIA
Dinsdag 19 december '23 om 20 u. (met voorbeschouwing)
Avontuur, Fantasie (16+)

Een jonge prins wordt voor bijles naar een hotel aan zee gestuurd. Als hij daar is verveelt hij zich al snel en zwerft wat rond om daarna bij de vuurtoren aan te komen. Hij raakt bevriend met de beheerder en hij ontdekt een geheime wereld die te zien is in het licht van de lamp.

Tickets: Webshop Ronse, kunstacademie@ronse.be of 055 23 28 85

Moonrise Kingdom

MOONRISE KINGDOM
Dinsdag 23 januari '24 om 20 u. (met voorbeschouwing)
Komedie, Drama, Familie (14+)

Als in de zomer van 1965 de tieners Sam en Suzy van huis weglopen, is het anders zo rustige eiland aan de Amerikaanse oostkust in rep en roer. Iedereen wordt gemobiliseerd om hen op te sporen: van de padvinders tot aan een sullige sheriff.

Tickets: Webshop Ronse, kunstacademie@ronse.be of 055 23 28 85

Amores Perros

AMORES PERROS
Dinsdag 20 februari '24 om 20 u. (met voorbeschouwing)
Drama, Thriller (16+)

Amores Perros vertelt het verhaal van drie mensen in Mexico-Stad. In het eerste verhaal wordt Octavio verliefd op zijn schoonzus Suzanna en wil een nieuw leven met haar beginnen. Om aan geld te komen geeft hij zijn hond Cofi aan een man die hondengevechten organiseert. Daniel heeft zijn gezin verlaten om in te trekken bij de beeldschone Valeria. Kort daarna raakt ze verminkt door een auto-ongeluk. Dan is er nog El Chivo, een huurmoordenaar, die zijn dochter zoekt die hij jaren niet meer gezien heeft. El Chivo volgt een prooi en is dan getuige van een auto-ongeluk waarbij Octavio en Valeria betrokken zijn.     

Tickets: Webshop Ronse, kunstacademie@ronse.be of 055 23 28 85 

Le Vélo de Ghislain Lambert

LE VÉLO DE GHISLAIN LAMBERT
Dinsdag 19 maart '24 om 20 u. (met voorbeschouwing)
Komedie, Drama (12+)

In de jaren zeventig was er Eddy Merckx... en de anderen. Eén van die anderen was Ghislain Lambert. De film vertelt het verhaal van een kleine Belgische wielrenner. Zijn enige ambitie was een kampioen te worden. Jammer genoeg had Ghislain niet de benen die zijn grote hart verdiende.

Tickets: Webshop Ronse, kunstacademie@ronse.be of 055 23 28 85 

Locatie: Wolvestraat 37, 9600 Ronse

Prijs: 
- Volwassene / kind: € 3 
- Inwoner Ronse met VT-pas cat. 2: € 2
- Inwoner Ronse met VT-pas cat. 1: € 1

Een organisatie van Kunstacademie Vlaamse Ardennen / CC De Ververij.