Cinema9600 presenteert ...

 

Mummies

MUMMIES (uitverkocht)
Woensdag 14 februari '24 om 14 u.
Familie (6+)

In Egypte is er een verborgen stad onder de grond waar mummies leven. Door een keizerlijk mandaat moet prinses Nefer trouwen met Thut, een voormalige wagenmenner. Geen van beiden wil echter trouwen. Maar de plannen van de goden zijn onherroepelijk: Thut moet binnen zeven dagen met Nefer trouwen en de koninklijke ring die de farao hem heeft gegeven ongeschonden naar de bruiloft brengen. Op het aardoppervlak voert Lord Silvester Carnaby ondertussen een archeologische expeditie uit en vindt de trouwring. Thut moet nu naar de mensenwereld om hem terug te halen. Hij wordt vergezeld door Nefer, Sekhem, zijn twaalfjarige broer, en diens krokodillen huisdier. Samen beleven ze een groot avontuur in het moderne Londen.

Tickets: Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01 

© Warner Bros.

Amores Perros

AMORES PERROS
Dinsdag 20 februari '24 om 20 u. (met voorbeschouwing)
Drama, Thriller (16+)

Amores Perros vertelt het verhaal van drie mensen in Mexico-Stad. In het eerste verhaal wordt Octavio verliefd op zijn schoonzus Suzanna en wil een nieuw leven met haar beginnen. Om aan geld te komen geeft hij zijn hond Cofi aan een man die hondengevechten organiseert. Daniel heeft zijn gezin verlaten om in te trekken bij de beeldschone Valeria. Kort daarna raakt ze verminkt door een auto-ongeluk. Dan is er nog El Chivo, een huurmoordenaar, die zijn dochter zoekt die hij jaren niet meer gezien heeft. El Chivo volgt een prooi en is dan getuige van een auto-ongeluk waarbij Octavio en Valeria betrokken zijn.     

Tickets: Webshop Ronse, kunstacademie@ronse.be of 055 23 28 85 

Le Vélo de Ghislain Lambert

LE VÉLO DE GHISLAIN LAMBERT
Dinsdag 19 maart '24 om 20 u. (met voorbeschouwing)
Komedie, Drama (12+)

In de jaren zeventig was er Eddy Merckx... en de anderen. Eén van die anderen was Ghislain Lambert. De film vertelt het verhaal van een kleine Belgische wielrenner. Zijn enige ambitie was een kampioen te worden. Jammer genoeg had Ghislain niet de benen die zijn grote hart verdiende.

Tickets: Webshop Ronse, kunstacademie@ronse.be of 055 23 28 85 

Knor

KNOR
Woensdag 10 april '24 om 14 u.
Familie (6+)

Als de negenjarige Babs van haar opa Tuitjes varkentje Knor cadeau krijgt, moet ze er alles aan doen om hem van haar ouders te mogen houden. Maar dan blijken niet haar ouders de grootste bedreiging voor Knor. Opa doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens.

Tickets: Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01 

© O’Brother

Zeevonk

ZEEVONK - Verfilming van het Boek Zeevonk (De Leesjury 2023-'24)
Vrijdag 12 april '24 om 17 u.
Familie (8+)

Zeevonk gaat over het leven van Lena, een getalenteerde zeilster en skatester, dat op zijn kop wordt gezet wanneer haar vader samen met twee andere vissers sterft op zee. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat haar vader het ongeval heeft veroorzaakt. Lena is echter overtuigd dat dit het werk is van een mysterieus zeewezen. Ze gaat tot het uiterste om het bestaan van het beest en de onschuld van haar vader te bewijzen.

Tickets: bibliotheek@ronse.be of 055 23 28 62

Locatie: Wolvestraat 37, 9600 Ronse

Prijs: 
- Volwassene / kind: € 3 
- Inwoner Ronse met VT-pas cat. 2: € 2
- Inwoner Ronse met VT-pas cat. 1: € 1

Een organisatie van Kunstacademie Vlaamse Ardennen / Bibliotheek Ronse / CC De Ververij.