Astrid Stockman | Spreekuur (première)

05/10 > 17/10
Astrid Stockman
Update pre-sale 29/03/2024: De première op 5 oktober is uitverkocht en de wachtlijst is afgesloten. 
Goed nieuws!! 
Er komt een tweede concert op donderdag 17 oktober om 20.30 u. Tickets hiervoor zijn te koop vanaf maandag 17 juni om 08.30 u.

Zaterdag 5 oktober - 20 u. (uitverkocht)
Donderdag 17 oktober - 20.30 u.

Pop

Wie Astrid Stockman ooit al heeft zien optreden, weet ongetwijfeld dat ze niets liever doet dan verhalen vertellen van achter haar piano. Door de jaren zijn jullie al veel van haar te weten gekomen. Welk nummer ze als kind tot vervelens toe op de jukebox in het café draaide, maar ook welk lied haar door moeilijke momenten sleurde. En dat zal ze ook altijd blijven doen, verhalen en nummers aan elkaar linken en met jullie delen.

Maar wat je misschien niet weet, is dat ze ook zeer veel van jullie verhalen te horen krijgt. Na concerten, via mail, via Instagram. Ze vindt het fantastisch om te zien hoe muziek ons allemaal beroert en kracht geeft. En daarom wil ze graag, samen met jullie, enkele verhalen live op het podium brengen. Vertel haar welk nummer een speciale betekenis voor jou heeft en waarom. En dan brengt ze dat nummer voor jou, live op het podium. Kom erbij, zet je, het spreekuur begint.

Concept & spel: Astrid Stockman
Co-productie: Cultuurcentrum Strombeek

Zou je graag je verhaal live op het podium met Astrid brengen en jouw gekozen nummer in ontvangst willen nemen? 
Stuur dan jouw bijzonder lied, het verhaal dat er voor jou bij hoort en waar je komt kijken naar spreekuur@astridstockman.com. Astrid leest al jullie verhalen en selecteert er een aantal uit. Wanneer de selectie gemaakt is, neemt ze persoonlijk contact op en spreekt ze verder met je af hoe het in zijn werk zal gaan.

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 22 / € 20 (-26 jaar, 60+, EDC) / € 19 (tarief Ronsenaar) / € 7 (tarief Ronsenaar+)
Tickets (vanaf 17 juni): Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01

© Jelmer Lokman