Virtueel Ronse

virtueel Ronse

Loop rond in de belangrijkste bezienswaardigheden

Op de startpagina van www.virtueelronse.be kan je Ronse vanuit helikopterperspectief zien en zoom je vervolgens in op de belangrijkste locaties van de stad. Op het grondplan kunnen verschillende bezienswaardigheden aangeklikt en virtueel bezocht worden. Het lijkt alsof je fysiek in de stad rondloopt. Virtueel Ronse” bestaat in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, zo komt elke bezoeker aan z'n trekken.

Met 360 graden filmpjes van zowel binnen- als buitenlocaties kom je op plekken waar je anders misschien niet komt. De belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Crypte en de Sint-Hermesbasiliek, het Must – Museum voor textiel kan  je ook binnenin in 360 graden bekijken. De moeite waard!

Virtueel Ronse bezoeken?? Klik hier !!

Laat je inspireren voor je volgende uitstap

Met “Virtueel Ronse” wil Toerisme Ronse extra bezoekers aantrekken en de troeven van de stad uitspelen voor een wereldwijd publiek. Het is bovendien een handige tool voor wie een eerste indruk wil krijgen van de bezienswaardigheden of door fysieke beperking of sluitingsuren niet binnen kan.

Virtueel Ronse blijft groeien

In de nabije toekomst zal Virtueel Ronse nog uitgebreid worden met nog een tiental locaties waaronder de Kleine Markt, ’t Rosco, Grote Markt, Wijnstraat, Rooseveltplaats, TIO3 … Het is de bedoeling dat “Virtueel Ronse” blijft groeien en dat er ook private partners zoals de logiesverstrekkers, horeca en andere toeristische attracties in het project stappen. “