Verhuur materiaal

Huur materiaal

Bij de uitleendienst van de Stad Ronse gelegen in de stedelijke werkplaats, Leuzesesteenweg 144 te 9600 Ronse vind je materiaal voor feestelijkheden en allerlei zoals tafels, stoelen... Dit materiaal kan je aanvragen via onderstaand aanvraagformulier. De prijzen zijn eveneens op dit formulier terug te vinden.
Foto’s kan je terug vinden in deze fotobijlage. Voor meer info kan je terecht op het nummer 055 23 28 12 of via evenementen@ronse.be, evenals op het nummer 055 23 27 58 of via td@ronse.be.

Vergeet niet je aanvraag tijdig in te dienen via onderstaand aanvraagformulier. Lees ook aandachtig de huurvoorwaarden opgenomen in dit formulier.

Logo van de stad

Iedereen die gebruik maakt van de stedelijke uitleendienst verplicht er zich toe in ruil het stadsbestuur als sponsor te vermelden op al het promotiematerieel. Het stadslogo moet tussen de sponsors geplaatst worden met daarboven de tekst ‘met logistieke steun van‘ en er onder ‘www.ronse.be’. Het logo en de tekst moet volgens de huisstijl worden weergegeven. Het logo kan via onderstaande knop gedownload worden.

Signalisatiemateriaal

Heb je bij een verhuis of werken aan je woning signalisatieborden nodig om op de openbare weg te plaatsen, bv. parkeerverbodstekens, dan kan je die bij de technische dienst reserveren. 

Meer uitleg of toelating kan je verkrijgen bij de dienst Duurzaamheid & Mobiliteit, die je ook zal meedelen welke signalisatie je nodig hebt. Je kan maximum 10 signalisatie-eenheden lenen binnen een periode van 5 dagen, tegen een vooraf te betalen huurprijs van € 25 en een waarborg van € 75. Het materiaal dient na betaling op de technische dienst afgehaald te worden bij de stedelijke werkplaatsen. Nadat je alle signalisatie onbeschadigd terugbezorgd hebt bij de stedelijke werkplaatsen wordt de waarborg je door de technische dienst terugbetaald.

De mogelijkheid bestaat ook tot leveren, plaatsen en terughalen van signalisatiemateriaal door de stedelijke diensten. Hiervoor betaal je € 25 voor de huur van de borden en € 40 voor het leveren, plaatsen en terughalen.

Het reglement voor het gebruik van signalisatiemateriaal, alsook de aanvraagformulieren betreffende de vergunning kan je via onderstaande knoppen downloaden. Deze kan je dan digitaal invullen en doormailen naar signalisatie@ronse.be.

Meer info: dienst Mobiliteit, 055 23 27 53, signalisatie@ronse.be.

Zandzakjes bij wateroverlast

Bij wateroverlast kan je gratis zandzakjes verkrijgen via de technische dienst of via de brandweer. De zakjes zijn reeds gevuld met zand.