Theatervoorstelling zoekt figuranten!

oproep theatrale wandeling

Oproep voor lokale vrijwilligers en participanten

In samenwerking met CC De Ververij Ronse en de gemeente Maarkedal maken Elien Hanselaer en Frank Dierens een theatrale wandeling in de Vlaamse Ardennen, een breed toegankelijk project voor kinderen en volwassenen. 

Voor de inkleding van de wandeling (de "installaties") zijn ze nog op zoek naar een aantal enthousiaste figuranten. Theaterkennis is niet vereist. Alle leeftijden welkom.

Beschikbaarheid?

Er wordt 2 à 3 keer gerepeteerd tussen 18 en 23 juni (data afhankelijk van wat je wil doen). Beschikbaarheid voor de generale repetitie (’s avonds op 24/06) en de 6 voorstellingen (25/06, 26/06 en 02/07, 03/07 ’s avonds en 26/06 en 04/07 in de namiddag) is gewenst maar bespreekbaar.

Info

Als je meer wil weten over het project, kan je een online infosessie bekijken via volgende link:
https://vimeo.com/535485640 (Wachtwoord: RonseMaarkedal).

Heb je na het zien van de video interesse om mee te doen, aarzel niet om Elien te contacteren via elien.hanselaer@gmail.com en misschien kan er op 22 mei kennisgemaakt worden!

De organisatoren kijken ernaar uit om samen met jullie, wandelend langs eigenaardigheden, het publiek een bijzondere beleving van de Vlaamse Ardennen te geven en een geheel nieuwe kijk op de bewandelde context. 

© Thomas Dhanens