Sportgala: 'Sports on Stage'

Huldiging sportgala 2022

Hulding sportlaureaten stad Ronse 2023

Vrijdag 27 januari  - 19 uur – stadhuis Ronse

Dat in Ronse heel wat sporttalent woont, is een feit. Zowel op lokaal, provinciaal of nationaal vlak zijn er elk jaar wel sporters en clubs die titels of mooie ereplaatsen wegkapen in verschillende sporten. Het lokaal bestuur wil deze sporters in de bloemetjes zetten voor hun opmerkelijke prestatie(s) van het afgelopen jaar met de "Trofee voor sportverdienste" en de "Jeugdtrofee voor sportverdienste".

Traditioneel gebeurt dit op het jaarlijks sportgala eind januari. Ondermeer door de geplande besparingen zal er dit jaar geen sportgala georganiseerd worden. Maar net als vorig jaar zullen de genomineerden en de laureaten ontvangen en gehuldigd worden op het stadhuis.

De bekendmaking van de winnaars en de huldiging vindt plaats op vrijdag 27 januari om 19 uur.

Ben jij iemand of ken jij iemand die mooie sportprestaties heeft neergezet in 2022? Kandidaturen kunnen nog ingediend worden tot en met zondag 15 januari via sport@ronse.be. Vermeld naam, geboortedatum, sportclub en de geleverde prestaties in 2022. Een jury zal hieruit de genomineerden selecteren. De winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 27 januari.