Sportgala: 'Sports on Stage'

Sports on stage 2020

Corona update

>> Geen "Sport on Stage" in 2021

De laatste zaterdag van januari organiseren de stedelijke sportraad en sportdienst van Ronse het jaarlijks "Sportgala". Vorig jaar werd het sportgala in een nieuw kleedje gestoken: ‘Sports On Stage’. Naast een verrassende show met talent van eigen bodem, worden de Ronsese sporters in de bloemetjes gezet voor hun opmerkelijke prestatie(s) van het afgelopen jaar met de "Trofee voor sportverdienste", "Jeugdtrofee voor sportverdienste" en de titel van Sportclub van het jaar".

Deze onderscheiding bekroont de sporter, ploeg, club of vereniging die het voorbije jaar een uitzonderlijke prestatie heeft neergezet of sport in Ronse op een bijzondere manier in de kijker heeft geplaatst. Een jury beslist over de uiteindelijke laureaten.

Voor de acts wordt op zoek gegaan naar spectaculair talent van eigen bodem om er een wervelende show van te maken. In ware ‘Belgium’s Got Talent’-stijl worden er vooraf audities gehouden waarna een jury bepaalt wie doorstoot naar de grote finale. De avond zelf wordt via een voting-systeem de winnaar verkozen.

Inkom gratis. Live streaming.

'Sports On Stage' vindt plaats in sporthal 't Rosco en staat garant voor een boeiende avond met muziek, spektakel, sportieve acts en spannende momenten. Inkom voor deze sportavond is gratis. Vooraf haal je best wel je kaarten af bij de sportdienst. Kan je er niet bij zijn? Dan kan je via de live-stream op www.beleefhet.be de show toch volgen en meestemmen voor je favoriete act.