Shoppen in Ronse

coronabon

Ronse lanceert www.shoppeninronse.be

Een terrasje doen, je favoriete restaurant of winkel bezoeken, een leuk cadeautje zoeken... Het leek tot voor kort zo vanzelfsprekend. Maar de coronacrisis bracht het dagelijks leven tot stilstand en iedereen moet zich even aanpassen aan de nieuwe omgeving, waar andere regels gelden. De winkels en de horecasector leveren ondanks deze moeilijke periode, veel inspanningen om hun klanten toch nog te bedienen. Online shoppen, take-away en thuisleveringen zijn maar een paar initiatieven die de handelaars en horeca- uitbaters momenteel bieden.

‘Koop lokaal’ is meer dan ooit nodig! Ronse wil de handelaars daar graag bij helpen. Daarom lanceert de stad samen met de Unie der Handelaars :

www.shoppeninronse.be

Op deze site vind je een overzicht van alle winkels, restaurants, cafés, hotels... in Ronse. Je kan ook onmiddellijk de gegevens van de zaak raadplegen en doorklikken naar hun website of webshop. 

Momenteel zijn zo’n 300 winkels en 100 horecazaken opgenomen op de website. Lokaal shoppen of eten in Ronse kan dus, zelfs in coronatijden!

Coronabon : 50 euro betalen, 60 euro besteden!

Sinds maandag 5 april starten de handelaars eveneens een actie met de Coronabon. Deze Coronabon van € 50 kan je inruilen voor een aankoopbedrag van € 60 via online-aankoop of in de handels- of horecazaak zelf van zodra die terug open is. Je krijgt dus maar liefst 20% extra aankoopwaarde. Deze Coronabon kan je bestellen, zolang de voorraad strekt, op de website www.shoppeninronse.be en blijft gedurende 1 jaar geldig. Deze actie loopt in samenwerking met de Unie der Handelaars en met de financiële ondersteuning van de stad.

>> Koop nog tot en met 31 mei 2020 een Coronabon voor een aankoop bij de lokale winkels.

>> Koop nog tot en met 30 juni 2020 een Coronabon voor een aankoop bij een horecazaak.

Laat zien dat je er bent en koop lokaal bij de winkel van hier: www.shoppeninronse.be 

Nota : Heb je ook een winkel in Ronse of een webshop in Ronse en sta je nog niet in deze lijst? Stuur dan een mailtje naar economie@ronse.be. Vermeld naam, adres, telefoonnummer, facebookpagina, email en website adres. Jouw gegevens worden dan zo snel mogelijk toegevoegd aan dit overzicht.