WK voetbal 2018 op groot scherm

Wk voetbal 2018

Parking Portois is WK-dorp

Van 14 juni tot 15 juli 2018 kunnen fervente sportliefhebbers supporteren voor de Rode Duivels tijdens het WK Voetbal in Rusland. Je kan dit natuurlijk gezellig thuis doen vanuit je luie zetel, maar nog veel leuker is om de wedstrijden te beleven in groep, met veel ambiance. Dat kan op parking Portois!

't Amusement 13

Maar liefst 12 Ronsese cafés en de dienst Evenementen van de stad groeperen zich in de organisatie “’t amusement 13”. Ze slaan de handen in elkaar om een leuk voetbalfeest te bouwen op parking Portois. Daar kan je alle wedstrijden met de Rode Duivels volgen op groot scherm. Het is de eerste keer dat zoveel café-uitbaters een samenwerking aangaan. Tijdens het laatste WK was de sfeer te vinden op de kleine pleintjes. Nu wordt alles gecentraliseerd op één grote plek: parking Portois. De parking verandert in een WK-dorp waar een DJ telkens voor de nodige muzikale omlijsting zorgt. De horeca zorgt voor voldoende drankgelegenheid en bezoekers kunnen er hun honger kunnen stillen. Er zijn ook mobiele toiletten voorzien. De toegang tot het WK-dorp is gratis.

Wedstrijden

  • Maandag 18 juni om 17 u.: België - Panama : 3 - 0
  • Zaterdag 23 juni om 14 u.: België - Tunesië : 5 - 2
  • Donderdag 28 juni om 20 u.: Engeland - België : 0 - 1
  • Maandag 2 juli om 20 u. : België - Japan : 3 - 2
  • Vrijdag 6 juli om 20 u. : Brazilië - België : 1 - 2
  • Dinsdag 10 juli om 20 u. : Frankrijk - België : 1 - 0
  • Zaterdag 14 juli om 16 u. : België - Engeland : 2 - 0

Om alles veilig te laten verlopen, geldt er een verbod op glas, rugzakken, stokken en Bengaals vuurwerk. Tijdens de wedstrijden zal een parkeerverbod gelden op de Oude Vesten. Klik hier voor meer info.