WK voetbal 2018 op groot scherm

WK voetbal

Parking Portois wordt WK-dorp

Van 14 juni tot 15 juli 2018 kunnen fervente sportliefhebbers supporteren voor de Rode Duivels tijdens het WK Voetbal in Rusland. Je hoeft dit niet alleen te doen vanuit je luie zetel. Het is veel leuker om de wedstrijden te beleven in groep, met veel ambiance. Dat kan!

't Amusement 13

Maar liefst 12 Ronsese cafés en de dienst Evenementen van de stad groepeerden zich in de organisatie “’t amusement 13”. Ze sloegen de handen in elkaar om een leuk voetbalfeest te bouwen op parking Portois. Daar kan je alle wedstrijden met de Rode Duivels volgen op groot scherm. Het is de eerste keer dat zoveel café-uitbaters een samenwerking aangaan. Tijdens het laatste WK was de sfeer te vinden op de kleine pleintjes. Nu wordt alles gecentraliseerd op één grote plek: parking Portois. De parking verandert in een WK-dorp waar een DJ telkens voor de nodige muzikale omlijsting zal zorgen. De horeca zorgt voor voldoende drankgelegenheid en bezoekers zullen er ook hun honger kunnen stillen. Er zullen mobiele toiletten voorzien zijn voor de sanitaire behoeften. De toegang tot het WK-dorp is gratis.

Wedstrijden

  • Maandag 18 juni om 17 u.: België - Panama
  • Zaterdag 23 juni om 14 u.: België - Tunesië
  • Donderdag 28 juni om 20 u.: Engeland - België

Om alles veilig te laten verlopen, geldt er een verbod op glas, rugzakken, stokken en Bengaals vuurwerk. Tijdens de wedstrijden zal een parkeerverbod gelden op de Oude Vesten. Klik hier voor meer info.