Winterlicht Coronabon

corona

Hét ideale geschenk!

Sinds de woorden ‘Corona’ en ‘lockdown’ zijn gevallen, is het leven drastisch veranderd. Alles ziet er nu anders uit: een terrasje doen, afspreken met vrienden, reizen, feesten… dit alles is niet altijd vanzelfsprekend. 2020 is het jaar waarin solidariteit centraal staat en iedereen beseft dat we samen sterker staan. Corona treft éénieder van ons. Daarom is het belangrijk om elkaar te helpen en te steunen waar mogelijk.

Winterlicht Coronabon : 1 december - 28 februari 

Wegens het grote succes van de verkoop van de Winterlicht Coronabonnen heeft het stadsbestuur beslist om de actie te verlengen tot en met 28 februari 2021. Het grote aantal verkochte bonnen toont aan dat men meer dan ooit lokaal shopt. Waarvoor een grote dank! Dankzij deze aankopen kregen de handelaars een flink steuntje in de rug tijdens deze moeilijke periode. Bovendien krijg je per Winterlicht Coronabon € 10 extra om te spenderen. De ideale gelegenheid dus om reeds uit te kijken naar een Valentijnscadeau voor je geliefde of een cadeautje voor jezelf of een familielid! Of toch nog die aankoop te doen die je al even in je gedachten had.

De Winterlicht Coronabon is bovendien een ideaal verjaardagscadeau, aangezien hij 1 jaar geldig is na datum van aankoop! De volledige lijst van deelnemende handelszaken kan je terugvinden op https://shoppeninronse.be/koop-een-coronabon .

>> De bonnen aankopen kan vanaf dinsdag 1 december via www.shoppeninronse.be
>> Je kan uit de lijst een keuze maken voor welke zaken je één of meerdere bonnen wenst aan te kopen.

>> Maximum 5 bonnen per gezin, per adres, per rekeningnummer, per zaak.

Sta je als handelaar nog niet in de lijst en wens je deel te nemen?
Stuur een mailtje naar economie@ronse.be met jouw gegevens + rekeningnummer. (Voorwaarde is dat de maatschappelijke zetel van de zaak in Ronse gelegen is).