Werken rotonde César Snoecklaan - Zonnestraat

rondpunt De Vis

22 oktober - 14 november

Van maandag 22 oktober tot en met woensdag 14 november (afhankelijk van de weersomstandigheden) wordt in opdracht van het Vlaams Gewest – Agentschap Wegen en Verkeer de asfaltverharding vernieuwd op het wegdek op en rondom de rotonde Zonnestraat met César Snoecklaan. Tijdens deze werken is er op de rotonde geen doorgang mogelijk voor zowel het lokale als het doorgaand verkeer.

Wat houden de werken in?

De rotonde wordt opgebroken tot op de fundering en krijgt een nieuwe asfaltlaag. Ook het middeneiland van de César Snoecklaan wordt aangepast.

Verkeerssituatie

De rotonde gaat volledig dicht tijdens de duur van de werken. Er wordt een omleiding voorzien.

Voor het zwaar verkeer verloopt de omleiding via Zandstraat – Berchemsesteenweg – Rode Mutslaan – Doorniksesteenweg - Leuzesesteenweg.
Voor het autoverkeer verloopt de omleiding via Broeke – Glorieuxlaan – Olifantstraat – Oudstrijderslaan – Viermaartlaan – Leuzesesteenweg.
Fietsers kunnen de rotonde passeren met de fiets aan de hand.

De winkels in de César Snoecklaan blijven bereikbaar vanaf de Engelsenlaan, omkeren moet gebeuren op het einde van de César Snoecklaan net voor de rotonde en is niet mogelijk voor vrachtwagens langer dan 8 m. Leveringen in de César Snoecklaan blijven mogelijk, maar enkel door vrachtwagens met een voertuiglengte van maximaal 8 m.