Wasdaman | Beat Love Oracle - double bill

31/10

Zaterdag 31 oktober - 20 u. - GEANNULEERD

Jazz

Tot voor kort werd de Oostendse pianist Bas Bulteel vooral geassocieerd met jazz in een pure vorm. Met Wasdaman laat hij zich van een heel andere kant zien: deze muziek houdt het midden tussen potige, progressieve rock en knetterende hedendaagse jazz, en is doorspekt met invloeden uit de wereld van de elektronica. De sound van Wasdaman is energiek, ritmisch en met duidelijke knipogen naar het werk van o.a. Frank Zappa, King Crimson en de elektrische periode van Miles Davis.

Bas Bulteel: Fender Rhodes, Keyboards
Bart Vervaeck: gitaar
Frank Debruyne: saxofoon
Joshua Dellaert: bas
Jonathan Callens: drums

In 2017 zag een gloednieuwe excentrieke cross-over band het daglicht, met de volle vastberadenheid om het muzikale landschap een nieuwe kleur te geven. ‘Beat Love Oracle’ is een oor-stimulerend testosteronkwartet, dat bestaat uit een saxofoon, een marimba, een elektrische bas, een indrukwekkende drumset en elektronica. Beat Love Oracle presenteert een unieke mix van vele genres, muziek met een hoog energieniveau, dat op een originele manier in het oor ligt en vooral een groot speelplezier uitstraalt.

Frank Nuyts: marimba, synths en composities
Frank Debruyne: sax, synths en compositie
Stijn Deldaele: 5-snarige bas en effecten
Ronald Dhaene: drums

Beat Love Oracle begint om 20 u., Wasdaman om 21.30 u.

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 15 / € 13 (-26, 55+, combiprijs vanaf 3 voorstellingen) / € 11 (inwoners Ronse met VT pas cat. 2) / € 5 (inwoners Ronse met VT pas cat. 1)
Ticketreservatie vanaf 17 augustus: Webshop Ronse, info@ccdeververij.be of 055 23 28 01

© Pieter Clicteur (foto Wasdaman)