Walter Baele 'Best of Baele'

25/09
Walter Baele

Update 07/09/2020:

Om meer mensen te kunnen laten genieten van de voorstelling 'Best of Baele' zal Walter Baele op 25 september twee shows brengen, nl. om 19 u. en om 21 u. Mensen die reeds een ticket kochten voor 20.30 u. zullen persoonlijk gecontacteerd worden door CC De Ververij om een nieuw uur af te spreken.

Vrijdag 25 september - voorstelling om 19 u. en om 21 u. 

Comedy

Rode vod, laatste kilometer! Na 15 soloshows en 1000-den optredens voert Walter Baele nog één keer zijn bekende typetjes op. Martin Rigolle, Wito, Jürgen … - het vaste peloton personages rijdt in ‘Best of Baele’ een finale ereronde alvorens de diepvries in te duiken.

Een collage met de allerleukste sketches van 1986 tot 2020. Neem plaats in de eretribune en breng nog één keer een eresaluut aan deze bonte vogels.

Een laatste keer overvliegen en dan … verdwijnen met de noorderzon. Mis dit uniek natuurverschijnsel niet!

Walter Baele is een man van duizend-en-één gezichten. Als acteur gaf hij op televisie gestalte aan een bonte stoet personages: het kranige oudje Rosa, de Backeljau-buurman Marcel De Neudt, de vele imitaties in het populaire programma ‘Tegen de Sterren Op’ waaronder Koning Filip, Willy Naessens of Charles Michel. De kinderen kennen hem vooral als de actieve spring-in-’t veld Van Leemhuyzen. En in zijn shows zijn Martin Rigolle (uit Zwijnaarde) en Wito (de groene jongen) dé grote publiekslievelingen.

Met zijn mimiek en timing creëert ‘de man van 1001 typetjes’ in enkele seconden tijd een nieuwe fantasiewereld.

“Walter Baele blijft gewoon onweerstaanbaar” (Het Nieuwsblad)
“Zeer overtuigend … lekkere woordspelingen en fijne satire … Hij heeft geen noemenswaardige attributen nodig om de perfect geïmiteerde personages treffend neer te zetten” (De Standaard)
“Ik heb bewondering voor het precisiewerk van ‘le Baele’” (R.V. in HUMO)

Locatie: Zuidstraat 19
Prijs: € 18 / € 16 (-26, 55+, combiprijs vanaf 3 voorstellingen) / € 14 (inwoners Ronse met VT pas cat. 2) / € 5 (inwoners Ronse met VT pas cat. 1)
Ticketreservatie vanaf 17 augustus: Webshop Ronse, info@ccdeververij.be of 055 23 28 01

© Wim De Dobbeleer