Vactures nieuw zwembad

vacatures nieuw zwembad

Solliciteer vandaag nog...

Met het vooruitzicht op de integratie van een nieuw en stijlvol zwembadcomplex in de  sportzone van Ronse, is het stadsbestuur op zoek naar sportief en gemotiveerd personeel om het gedreven team van redders en medewerkers te versterken. Wil je meewerken aan een hartelijk en dynamisch zwembad dat sportiviteit en ontspanning uitstraalt? Ben je iemand die zwemmers en bezoekers op een veilige en aangename manier hun sport wil laten beoefenen? Waag je kans en solliciteer vandaag nog!

REDDER

Technisch Medewerker (C1-C3) - aanleg van een werfreserve van 3 jaar (statutair/contractueel).

Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld en je bent houder van het hoger reddersbrevet.

TOEZICHTER ZWEMBAD

Technisch Assistent (D1-D3) - voltijds - 2 aanwervingen in contractueel verband, met aanleg van een werfreserve van 3 jaar (statutair/contractueel).

Je bent houder van het hoger reddersbrevet.

Heb je interesse en voldoe je aan de gestelde vereisten?

Solliciteer dan uiterlijk tegen 11 juni 2019 t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Grote Markt 12 te 9600 Ronse. Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert. Voeg hierbij jouw CV, kopie diploma / brevet en een recent uittreksel uit het strafregister. De taalwetgeving is van toepassing.

Uitgebreide info bekom je op de pagina met openstaande vacatures van deze website.