UITVERKOCHT: Naima Joris + support Janne Vanneste

11/09
Naima Joris

Zaterdag 11 september - 20 u.

Pop

Composities recht uit de ziel, songs die rust en troost wil bieden in deze verwarrende en gejaagde tijden. Naima Joris zong haar eerste nummers pas op haar 27ste en werd na verschillende samenwerkingen als backing vocalist bij o.a. Isbells en Raymond van het Groenewoud als gastzangeres gevraagd bij haar vader Chris Joris (begeleid door Sal Larocca en Free Desmyter) om haar stem verder te ontdekken als leadzangeres.

Nu is het dus tijd om haar eigen verhaal te brengen. Een verhaal dat barst van de persoonlijke ervaringen. Samen met Niels Van Heertum (eufonium en trompet), bassiste Lara Rosseel, Vitja Pauwels op gitaar en Tijl Piryns op drums, brengt ze muziek die de mijmeringen van haar ziel reflecteert. Een reis door de intiemste krochten van haar hart.

+ Support Janne Vanneste.

Janne Vanneste begon haar muzikaal avontuur met pianolessen in haar geboortedorp Wevelgem. Een eerste eigen nummer ontstond door een mooie fout tijdens het oefenen op de piano en al snel had ze de microbe te pakken. It runs in the family: niet veel later gaf Janne haar eerste concert in Gent op initiatief van haar broer Brent Vanneste (STAKE). Reinhard Vanbergen (Daspop) merkte haar daar op en langs die weg kwam ze terecht bij ‘The Happy’ waar ze o.a. Naima Joris leerde kennen: ze werden al snel gedeelde weltschmertz-buddies. Met The Happy speelde Janne o.a. op Pukkelpop en met haar eigen project ‘Monskopoli’ geraakte ze tot in de finale van Humo’s Rock-Rally. Onderweg timmerde Janne verder aan haar eigen nummers die ze voorlopig enkel nog in demo-versie online plaatste. Naima Joris nodigt haar nu uit om het voorprogramma in de AB op 30 oktober te verzorgen. Yanne zal er een psychedelisch/melancholisch setje van eigen gebrouwen dreampop voor jullie brengen. Aan alle dromers, maar ook niet-dromers: wees welkom.

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 20 / € 18 (-26, 55+, combiprijs vanaf 3 voorstellingen) / € 16 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2) / € 6 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 1)
Deze voorstelling is uitverkocht. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst via Webshop Ronse

© Pascal Garnier