UITVERKOCHT: Michel Wuyts, Geert Vandenbon & Andries Boone | Dag & Nacht Koers!

17/02
Dag & Nacht Koers

Donderdag 17 februari - 20.30 u. 

Sportvoorstelling / Pop

Koers zoals u het nooit hoorde.
Een hartige mix van pakkende wielerverhalen en inspirerende liedjes.

Al 30 jaar lang is wielerman Michel Wuyts de stem van de koers bij ons. Zijn timbre en zijn taalgevoel maken hem uniek. Met verhalen van voor en achter de camera trekt hij met Dag & Nacht Koers! door Vlaanderen. Wuyts observeert en analyseert. Eens journalist, altijd journalist. Hij praat vanuit de buik van het peloton en kneedt koers tot zijn eigen verhaal. Spits en verrassend: “97 % van wat ik vertel is waarheid. Aan de luisteraar om te ontdekken waar die 3 % fantasie zit.“

In ‘Dag & Nacht Koers!’ trekt Michel Wuyts opnieuw op met Geert Vandenbon. Rustbrenger én gangmaker. Gewapend met een gitaar, versterken zijn liedjes Michels woorden. En ook multi-instrumentalist Andries Boone pikt in aan het wiel van Geert. Andries speelt viool, accordeon en mandoline. Wat een verrijking! Het geheel krijgt een toetje door gebruik van prachtige wielerfoto’s die verhalen en songs voeding geven.

Koers heeft twee gezichten. Op klaarlichte dag zoeft het peloton voorbij. Atleten op het toppunt van hun kunnen. Camera’s draaien, spanning stijgt. De sprint is bloedstollend. Als het circus halthoudt en de avond valt worden atleten mensen. Vlees en bloed. Karakters, met ambities en dromen, met blessures en twijfels. Wit en zwart. Laagje na laag­je deelt Michel hun ziel met de toeschouwer. En hun verhalen. Gro­te histories en leuke weetjes, grappige anekdotes en vertelsels waar je stil van wordt. Wie de karakters zijn, ontdek je gaandeweg …

Michel Wuyts is een meester-verteller. Dag & Nacht!

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 14 / € 12 (-26, 55+, combiprijs vanaf 3 voorstellingen) / € 10 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2) / € 4 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 1)
Deze voorstelling is uitverkocht. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst via Webshop Ronseinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01.
Covid Safe Ticket & mondmasker verplicht.

© Philip Vanoutrive