UITVERKOCHT: Katrijn Govaert, Nathalie Bosch & Sofie Hugo | De Notenkraker

10/12
De Notenkraker

Zondag 10 december - 15 u.

Familievoorstelling (5+)

Muziektheater voor kinderen vanaf 5 jaar.

Het is kerstavond. Clara krijgt van oom Drosselmeier een Notenkraker. ’s Nachts komt die tot leven en vecht samen met het andere speelgoed tegen de muizenkoning. Om Clara te bedanken voor haar hulp bij het gevecht, neemt de Notenkraker haar mee naar een magische droomwereld.

Het sprookje roept de speciale stemming van kerstavond op en voegt er de kinderlijke blik aan toe als een betoverende, tweede werkelijkheid vol spanning en poëzie … en muziek natuurlijk. Werkelijkheid en verbeelding worden op een bijzondere manier met elkaar vervlochten op de muziek van Tchajkowski.

Katrijn Govaert (verteller), Nathalie Bosch (dwarsfluit) en Sofie Hugo (klarinet) laten kinderen kennismaken met toegankelijke klassieke muziek en het verhaal achter de melodie. De ouders genieten mee van de herkenbare muziek, de kinderlijke fantasie en de knipoogjes naar volwassenen.

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 8 volwassene / € 6 kind / € 7 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2 - volwassene) / € 5 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 2 - kind) / € 2 (inwoners Ronse met VT-pas cat. 1) 
Deze voorstelling is uitverkocht. Je kan je registreren voor de wachtlijst: Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01