Tiende groepsaankoop groene stroom

groepsaankoop groene stroom

Betaal minder voor groene stroom

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de tiende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Op 23 november startte de Provincie met een nieuwe groepsaankoop voor 100% Belgische groene stroom en aardgas. Dit jaar al voor de tiende keer! De vorige groepsaankoop leverde een gemiddelde besparing op van € 477 voor stroom en gas en € 265 voor enkel stroom. Stroom van eigen bodem hoeft dus niet duur te zijn.​

Schrijf je vóór 2 februari 2021 in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom.

Inschrijven is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan heb je tot en met 30 april 2021 de tijd om het aanbod te accepteren. De Provincie regelt dan de overstap naar je nieuwe leverancier.

De stad helpt je graag.

Ook de stad Ronse ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving en niet over internet beschikt, kan vanaf 23 november 2020 tot 1 februari 2021 terecht bij het Onthaal van het stadhuis (Grote Markt 12). Dit kan enkel op afspraak. Maak je afspraak via 055 23 27 11. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

>> Gratis infolijn: 0800 60 601 (werkdagen van 9 tot 20 uur) - groenestroom@oost-vlaanderen.be