Stad Ronse werft aan...

Het Lokaal Bestuur Ronse heeft het steeds moeilijker om vacatures in te vullen. De stad moet immers opboksen tegen de privésector, die omwille van de heroplevende economie opnieuw een grote aantrekkingskracht kent. Nochtans is een job in een lokaal bestuur zeker het overwegen waard. De taakinhoud van de job is vaak divers en veelzijdig. Je krijgt uitgebreid de kans om je te ontplooien en vorming te volgen. Er wordt daarbij veel aandacht besteed aan de balans tussen privé en werk. Je geniet een grote flexibiliteit voor het opnemen van 32 vakantiedagen en de meeste diensten werken in een stelsel van glijdende uren. Ook krijg je een maaltijdcheque van 6.20 euro per gewerkte dag én een gratis hospitalisatieverzekering (en een voordelig tarief voor andere gezinsleden).

De stad Ronse is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers en dit op alle niveaus. Aanwervingen gebeuren via gecontroleerde examenprocedures, waardoor iedere deelnemer dezelfde kansen heeft. Momenteel zijn er vier boeiende betrekkingen vacant voor masters en bachelors. Solliciteren kan tot 21 maart.

  • coördinator ontwerpbureau (A1a - A3a voltijds)
  • deskundige mobiliteit (B1 - B3 voltijds)
  • zakelijk coördinator cultuur (B1 - B3 voltijds)
  • coördinator gebouwen (B1 - B3 voltijds)

Met het vooruitzicht op de opening van het nieuwe zwembadcomplex in de sportzone (in september), is het stadsbestuur op zoek naar sportief en gemotiveerd personeel om het enthousiast team van redders en medewerkers te versterken. Solliciteren kan tot 29 maart.

  • redder (C1 - C3 voltijds)
  • toezichter zwembad (D1 - D3 voltijds)

Heb je interesse? Klik dan door naar de pagina met openstaande vacatures.

Voor meer info kan je terecht bij de dienst Personeel via 055 23 27 23, vacatures@ronse.be