Spaarkaartactie wekelijkse markt

05/10 > 11/10
markt

Koop op de markt en win!
>> 5 - 11 oktober

De stad organiseert i.s.m. de provincie Oost-Vlaanderen de "Week van de Markt". Verschillende steden in de provincie organiseren gedurende deze week de spaarkaartactie.

Kom tussen 5 en 11 oktober je inkopen doen op de wekelijkse markt en ontvang bij elke aankoop een stempel op je spaarkaart. Verzamel 4 stempels van verschillende marktkramers en win 1 van de mooie prijzen! Een volle spaarkaart kan je deponeren in de wedstrijdurne die zal opgesteld staan aan de inkomhal van het stadhuis. 

Prijzenpot

De lokale prijzenpot bestaat uit: 

  • een prachtige fiets, een hoofdprijs geschonken door de marktlieden en stad Ronse.
  • Verschillende waardebonnen, geschonken door de marktkramers zelf. 

>> de waardebonnen worden u geschonken door:

Bakkerij Bekaert, Declercq Eric en Anita - groenten en fruit, Detremmerie vleeswaren, Estelline, Frees Spekke, Grillmobiel, Groenten en fruit Nicky, La Rigaudière biogroenten, Linda-Claire - damesmode, Mattentaarten Sabine, Yami - groenten en fruit.

Het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen en de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen hebben eveneens een mooie prijzenpot samengesteld om te verloten over de deelnemers van alle deelnemende gemeenten:

  • 3x een weekendje weg in Oost-Vlaanderen ter waarde van € 250
  • 2x waardebon ter waarde van € 100 voor een etentje bij een ambassadeur Lekker Oost-Vlaams
  • 4 pakketten met Oost-Vlaamse streekproducten ter waarde van € 50.

Alle informatie omtrent de deelnemende gemeenten aan de ‘Week van de Markt’, de prijzenpot van de lokale besturen, het provinciebestuur en EROV vzw kan geraadpleegd worden via deze link.

Wat met de volle spaarkaarten?

Volle spaarkaarten kan je deponeren in de wedstrijdurne aan de inkomhal van het stadhuis. Dit kan tot 13 oktober 2020, 16 u.  

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2020 om 11.30 u.

Zeker de moeite dus om je boodschappen te doen op de wekelijkse markt en deel te nemen aan de actie!