Sone Festival : 2-daagse

03/08 > 04/08
sone

Vrijdag 3 en zaterdag 4 augustus 2018

SONE Festival wordt een tweedaagse: vrijdag 3 en zaterdag 4 augustus wordt CC De Ververij opnieuw omgetoverd tot het gezelligste muziekfestival in de regio. De organisatie koos voor een volledig Belgische line-up, maar wel met namen die internationaal respect afdwingen.

Op vrijdag wordt voor het eerst live geprogrammeerd met oa. Luie Louis en Brussels hiphopcollectief Le77. Dag 1 wordt afgesloten door Studio Brussel resident Faisal, die in 2016 reeds toonde absolute wereldtop te zijn.

Zaterdag wordt de site weer onderverdeeld in 2 podia, met Alia & San Soda op de mainstage. Het kleine podium wordt naast Belgische toppers Danga, Catwar & Lilihell en Jonas Lion ook een onderonsje met veel lokaal geweld.

Zoals elk jaar zet de organisatie weer stevig in op de totaalbeleving. Naast meer foodtrucks is vooral de samenwerking met DORST iets om naar uit te kijken. Wie geniet namelijk niet van een heerlijke cocktail tijdens het dansen in de zon?

Tickets kopen doe je via bitly.com/SONEtickets. Vrijdagtickets gaan voor € 10, voor de zaterdag betaal je € 12. een combiticket kost je € 20.