Selkie | Ziel

07/12
Ziel

Zaterdag 7 december - 20 u.

Muziektheater

Een reis. Langs innerlijke landschappen. Bestemming? Daar waar het diep persoonlijke raakt aan het collectieve, waar onze ziel contact zoekt met het sublieme. 

Het gezelschap van Ziel neemt je mee met woord en muziek op een avontuurlijke trip naar een magische binnenwereld. Laat je vervoeren in een verrassende mix van hedendaagse elektronica, opzwepende ritmes, Oosterse snaarinstrumenten en melancholisch golvende klanken op serpent. Een immersieve ervaring waarbij spoken word eeuwenoude Soefi poëzie ontmoet. 

Audiomakerij Selkie creëerde eerder de performance De fabelachtige stad waarin bijzondere ontmoetingen tussen mens en dier het vertrekpunt vormden voor een betoverende performance met bruitage, elektronica, tekst, contrabas, stem en live illustratie. 

Selkie is de audiomakerij van Ruben Nachtergaele en Eva De Groote. Voor Ziel werken ze samen met Robbe Kieckens, Berlinde Deman en Shahab Azinmehr. Naast de performance Ziel is er ook de podcast Ziel, te ontdekken op je favoriete luisterplatform.

Ruben Nachtergaele: bruitage, electronics
Eva De Groote: stem, tekst
Berlinde Deman: serpent
Shahab Azinmehr: setar, stem  
Robbe Kieckens: percussie
Elisa Demarré: outside ear

Coproductie: KAAP
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en Stad Gent

Locatie: Wolvestraat 37
Prijs: € 18 / € 16 (-26 jaar, 60+, EDC) / € 15 (tarief Ronsenaar) / € 5 (tarief Ronsenaar+)
Tickets (vanaf 17 juni): Ticketshop CCinfo@ccdeververij.be of 055 23 28 01 

© Ziel